Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 21:03

Νίκη με φωνές των φιλοξενούμενων για τον Αίαντα

Νίκη με ανατροπή από τον Αίαντα που επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Νάξου και έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2015 στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

NAXOS BOULAMATSISΗ ομάδα του Γιώργου Ρούσσου παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κατσιούλη που έκανε δώρο στον εαυτό του τη μέρα των γενεθλίων του, στη συνέχεια κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, με το 2ο της όμως γκολ να φέρνει θύελλα διαμαρτυριών από τον ΠΑΣ Νάξου που φωνάζει για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά με ευκαιρία του Μοσχονά, με τον Κατσιούλη στο 10ο λεπτό με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ της αναμέτρησης.

Ο Αίαντας στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ζήκα στο 16’.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία ευκαιρία για κάθε ομάδα.NAXOS NAXIAKH TEXNIKH

Στην επανάληψη ο Ξενάκης χάνει πολύ καλή ευκαιρία στο 50΄και στο 55΄ο Καμπάνης σκοράρει για τους Συριανούς με τον κ. Αγγέλου ορθά να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ.

Στο 75’ γίνετε η επίμαχη φάση όπου ο Μανουδάκης με πλασέ κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για φάουλ στον τερματοφύλακα Καρανίκα, ο οποίος ήταν στο έδαφος κατά την επίτευξη του τέρματος.

Στο 79' ο κεφαλιά του Φωτεινιά που κατέληξε άουτ και στις καθυστερήσεις σουτ δοκάρι του Μανουδάκη θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει ακόμη περισσότερο τη διαφορά για τον Αίαντα, με το σκορ του αγώνα να παραμένει στο 2-1 και τον Αίαντα να πανηγυρίζει και το ΠΑΣ Νάξου ν αφωνάζει.

Μάλιστα ο ΠΑΣ Νάξου, μιλάει για «σφαγιαστική» διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς όπως υποστηρίζουν η τριάδα των Αγγέλου, Τσιριγώτη και Βαρθαλίτη ήταν απελπιστικά άστοχη στις αποφάσεις της.

Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις στο S.C. του προπονητή της Ναξιώτικης ομάδας Μανώλη Σέργη, ο οποίος τόνισε: «Ήταν σαν να μην ήθελαν να νικήσουμε… Περάσαμε ταλαιπωρία να φτάσουμε στην Σύρο, ας μας έλεγαν να μην πάμε για να πάρουν το παιχνίδι. Όλες οι επιθέσεις μας κοβόταν ως οφσάιντ, ενώ στο 2ο γκολ που δεχτήκαμε έχει προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ στον τερματοφύλακα μας».

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καμολίνος, Μαυράκης (63' Μήτσκας), Βαμβακούσης, Γ΄. Ρούσσος (80' Μ. Φωτεινιάς), Καμπάνης, Γιαν. Ρούσσος, Μανουδάκης, Χαλκιάς, Γ. Φωτεινιάς (89' Ζερβάκης), Ζήκα, Κόκκαλης.

ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Καρανίκας, Ξενάκης, Πιτταράς, Παπαδόπουλος, Τράκας (83' Πρωτονοτάριος) Ζάκο, Πολυκρέτης, Κατείνας, Μοσχονάς, Σπάης (46' Καρούσης), Κατσιούλης (74' Πρεβόλης).

AJAX-PASPAGOS PAS ME AIANTAPAS ME AIANTA

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares