Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 13:02

Κλείσιμο με νίκη αφιερωμένη στον Μαθιάσο

Με απολογισμό 2 νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα γήπεδα της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας οι παίδες από την Μικτή Κυκλάδων.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΗ ομάδα του Γιώργου Μοστράτου απολαμβάνει προσωρινά την μοναξιά της κορυφής με 14 βαθμούς με δύο παιχνίδια περισσότερα από τα Δωδεκάνησα.

Το ματς
Με αντίπαλο τον άνεμο ξεκίνησαν την αναμέτρηση στην Παλαιά Φώκαια, οι Μικτές ομάδες παίδων της Χίου και των Κυκλάδων. Παρότι στο πρώτο μισό οι Κυκλαδήτες είχαν τον άνεμο με το μέρος τους, η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήρθε από την Χίο με τον Μαρινάκη να κάνει το σουτ στο 23' και τον Σουμπιτσή με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα. Η απάντηση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με τον Βαμβακούση να ζυγίζει το σουτ και τον Βαμβακούση να δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

Το κοντέρ του σκορ ξεκίνησε να γράφει στο 35ο λεπτό του αγώνα με τις Κυκλάδες να γράφουν το 1-0. Με βολίδα του Βαμβακούση από τα 35 μέτρα και σύμμαχο τον αέρα, ο Μανωλιάς αιφνιδιάστηκε και είδε την μπάλα να περνάει πάνω από τα χέρια του και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Η Χίος προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε αλλά το τέρμα που πέτυχαν στο 38' ακυρώθηκε από τον διαιτητή Μπερέτα, ως οφσάιντ του Μουντές ύστερα από την πάσα του Τσάκου.   

Η ομάδα του Μοστράτου, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε κόντρα τον αέρα, κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα και να διπλασιάσει τα γκολ της. Ο Γρυλλάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0 μόλις στο 48ο λεπτό.  

Τεράστια ευκαιρία να μειώσει έχασε η Χίος στο 62ο λεπτό. Ο Μαρινάκης δοκίμασε το πόδι του από τα 15 μέτρα, δυσκολεύοντας τον Σουμπιτσή, καθώς η μπάλα έσκασε μπροστά του αλλά ο τερματοφύλακας από τις Κυκλάδες κατάφερε να μπλοκάρει διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Διαστάσεις θριάμβου στο ματς για τις Κυκλάδες έδωσε ο Σαρρής στο 74ο λεπτό. Ο επιθετικός των τυπικά φιλοξενούμενων, ύστερα από πλαγιοκόπηση του Δάρα, πήρε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε για το τελικό 3-0.

Τα παιδιά αφιέρωσαν τη νίκη τους στον συμπαίκτη τους Κώστα Μαθιάσο, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι κατά το χθεσινό παιχνίδι.

ΕΠΣ Χίου - ΕΠΣ Κυκλάδων 0-3
Σκόρερ: 35' Βαμβακούσης, 48' Γρυλλάκης, 74' Σαρρής
Γήπεδο: «Παλαιά Φώκαια»

Διαιτητές: Μπερέτας (Αν.Αττικής), Καζόγλου και Κωνσταντινίδης (Σάμου)

Συνθέσεις

Χίου: Μανωλιάς, Λεπερές (64΄Κουτσοβάσιλος), Κρεατσούλας (64΄Τσόφλιας), Καβουλάκης, Τσιουκαντάνας, Λουμπαρδέας, Μαυράκης, Ψύχιας (52' Κακούσιος), Τσάκος (57' Βάσσης), Μαρινάκης, Μουντές.

Κυκλάδες: Σουμπιτσής, Μανδηλαράς, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μαργαρίτης, Δριμάλας, Παντελαίος, Βαμβακούσης (57' Κασσανδρινός), Σαρρής, Γρυλλάκης, Δάρας.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares