Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 15:21

Απο''Χ''αιρέτησαν με ισοπαλία

Με απολογισμό 1 νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες και συγκομιδή 4 βαθμών έναντι 12 του πρώτο υ γύρου, ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μικτής Νέων από τις Κυκλάδες στα γήπεδα της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας. Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου άφησε θετικές εντυπώσεις με το μέλλον να ανήκει στα ίδια τα παιδιά.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΑπό την μεριά της, η ομάδα της Χίου πανηγύρισε τον πρώτο βαθμό με τον προπονητή της να δηλώνει χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του.

Το ματς
Γκολ με το καλημέρα του αγώνα για την Χίο που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Ύστερα από χέρι του Σκιαδά μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των τυπικά γηπεδούχων. Ο Τσεκάι από την άσπρη βούλα νίκησε τον Καρανίκα κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 12', η ομάδα από τις Κυκλάδες κατάφερε να φέρει το ματς εκ νέου στα ίσια. Μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Χίου λόγω του αέρα, ο Σιγάλας που κυνήγησε την φάση ως το τέλος, πήρε την μπάλα και πλάσαρε για το 1-1.

Παραλίγο οι Χιώτες να πάρουν και πάλι κεφάλι με τον Μανιούδη, αλλά ο Καρανίκας υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση. Τις ευκαιρίες ισοφάρισε ο Προβόλης που βγήκε από δεξιά, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην συμβολή των δοκών του Κυδώνη.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η ομάδα του Μοστράτου έχασε ακόμα μία ευκαιρία να περάσει μπροστά. Ο Φραγκίσκος δημιούργησε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, αλλά κανείς από την ομάδα του δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Κυδώνη. Δεκαέξι λεπτά αργότερα (76΄) οι Κυκλάδες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Μπάιλα στην περιοχή, ο διαιτητής όμως διέταξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσων), Καζόγλου, Κωνσταντινίδης (Σάμου)

Συνθέσεις
Χίος:
Κυδώνης, Μαμούνας, Τζούμας, Κωστάλας, Ζάτσε, Κλαδιάς, Τσεκάι (79' Τσάκος), Τσίγκος, Μονιουδής (56΄Γουρλής), Μούχλης, Ξυλάς.

Κυκλάδες: Καρανίκας, Βερώνης (46' Σαρρής Κ.Π), Δεσινιώτης, Ξενάκης, Σκιαδάς, Δρόσος, Σιγάλας, Ματσιώτας (50' Τζούρος), Σαρρής Κ., Φραγκίσκος, Πρεβόλης (70΄Μπάιλας).

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares