Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 15:44

Πανναξιακός: Ευχαριστούμε την Θύελλα

Με μία θερμή ανακοίνωση ο Πανναξιακός ευχαριστεί την θύελλα για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του κατά τον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα, ενώ στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζει το σωματείο της Σαντορίνης φιλικό σωματείο, αναδεικνύοντας την φιλική σχέση που έχει αναπτυχθεί.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του άρθρου, όπου απεικονίζονται ο πρόεδρος της Θύελλας κ. Βλαβιανός και ο Γενικός Αρχηγός του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός να παρακολουθούν μαζί το τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου, για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα (14/02/2016) που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου για την φάση ανάδειξης του πρωταθλητή Α' κατηγορίας Κυκλάδων.

Οι ισχυροί δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο φιλικών σωματείων, καθιστούν για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι, να αποτελεί μια κοινωνική εκδήλωση σε οικείο περιβάλλον. Έτσι και τώρα αποχωρίσαμε όλοι αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και ανανεώσαμε το ραντεβού για το εντός έδρας ματς με την Θύελλα, όπου υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.

   Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares