Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 20:43

Θύελλα: Καταδικάζουμε την πράξη βίας

Έκπληκτο δηλώνει το ΔΣ της Θύελλας Καμαρίου για το γεγονός που έλαβε χώρα στο ΔΓ Καμαρίου αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα και έχει να κάνει με την επίθεση και το χαστούκι στον διαιτητή της αναμέτρησης Μάριο Βακόνδιο.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει ότι πληροφορήθηκε το γεγονός από το δημοσίευμα του S.C. και ξεκαθαρίζει την αντίθεση της με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με έκπληξη μας πληροφορηθήκαμε από αθλητικό site του νομού μας πως αρκετή ώρα μετά την λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Πανναξιακό Α.Ο. και ενώ οι αποστολές των δύο ομάδων καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο μέσα σε απολύτως ΚΟΣΜΙΟ και ΑΘΛΗΤΙΚΟ πνεύμα, έλαβε χώρα ένα άσχημο γεγονός το οποίο δεν αντιπροσωπεύει κανένα μέλος του Δ.Σ. ούτε συνάδει με τις αρχές και τις ιδέες που πρεσβεύει.

Η συγκεκριμένη πράξη είναιΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑαπό σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας μας καθώς και από τον φίλαθλο κόσμο μας και ευχόμαστε να μην ξαναέρθουμε ποτέ αντιμέτωποι με τέτοια λυπηρά μεμονωμένα περιστατικά.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares