Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 22:08

«ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ»… Κάντε εκλογές τώρα!

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη στο sportcyclades.gr, ακολούθησαν μετασεισμοί και πολλές συζητήσεις.

Η μεγάλης σημασίας αυτή δημοσιογραφική επιτυχία αναδημοσιεύτηκε από όλες σχεδόν τις μεγάλες ιστοσελίδες της χώρας, όχι βέβαια από ενδιαφέρον για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο.

'Όλοι γνωρίζουμε τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο πανελλήνιο ανάμεσα στην τωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου μας και στους επίδοξους διαδόχους, με φόντο τις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, που θα κρίνουν πολλά.

Τα συμφέροντα είναι τεράστια στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και σίγουρα θα δούμε πολλά μέχρι να διεξαχθούν αυτές οι εκλογές.

Όμως..

Εμείς είμαστε Κυκλαδίτες, το ποδόσφαιρο μας είναι ερασιτεχνικό και τα προβλήματα του πολλά.

Επειδή συμφωνούμε με την ρήση πως όταν πλακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα μερμήγκια, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην παίξουμε τον ρόλο των μερμηγκιών.

Πλέον είτε συμφωνεί κανείς, είτε διαφωνεί, η συνέντευξη και οι θέσεις του κ. Γκιρτζίκη καθορίζουν τα δεδομένα.

Το διαιτητικό δικαστήριο θα αποφασίσει.

Και επειδή η απεργία των δικηγόρων συνεχίζεται με άγνωστο χρονικό ορίζοντα, ο χρόνος περνά και ο κίνδυνος οι ομάδες μας να βρεθούν σε αδιέξοδο είναι ορατός.

Ειδικά αυτές που έχουν επενδύσει και έχουν φιλοδοξίες θα είναι εγκληματικό να μείνουν ξεκρέμαστες από τις τυπικότητες και γραφειοκρατικά ζητήματα.

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ

Δυστυχώς οι πρώτες αντιδράσεις από τον πρόεδρο της ένωσης μας είναι κατώτερες των περιστάσεων.

Η γνωστή πεπατημένη των κακών δημοσιογράφων, που δεν διασταυρώνουν τα στοιχεία τους.... Πάλιωσε το κόλπο πρόεδρε.

Εσείς τόσο καιρό μας λέγατε πως δεν υπάρχει θέμα να ακυρωθούν οι εκλογές και χαρακτηρίζατε αστεία τα περί διαιτητικού δικαστηρίου; και εγώ προσωπικά θα πρέπει να ομολογήσω ότι κάποια στιγμή σας είχα πιστέψει κιόλας…

Επειδή όμως εμείς ανησυχούσαμε για την τύχη του ποδοσφαίρου μας και άλλα έφθαναν στα αυτιά μας και μάλιστα από σοβαρούς ανθρώπους, που μιλάμε για τα ποδοσφαιρικά, θεωρήσαμε σωστό να απευθυνθούμε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, που θυμάστε πως τον είχαμε στολίσει με αφορμή τα παιχνίδια των μικτών και την αλλαγή στους ομίλους των μπαράζ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κ. πρόεδρε και αγαπητοί αναγνώστες. Ναι εμείς που πήραμε την αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο, η οποία σας «έκαψε» εμείς είμαστε αυτοί που αποκαλύψαμε τις αδικίες και του ρίξαμε ευθύνες σχετικά με τις Μικτές μας ομάδες… σωστά;

Εσείς όμως αντιδράτε μόνο όταν διαβάσετε την παραμικρή κριτική στις επιλογές σας.

Τότε μόνο δείχνετε ευαισθησία και αντιδράτε ακαριαία.

Βλέπετε δεν είστε συνηθισμένοι στην  διαφορετική άποψη, μιας και οι αυλοκόλακες που σας περιβάλλουν, μέσα στην ανωνυμία τους και θέλοντας να σας ανταποδώσουν την προνομιακή μεταχείριση που τους παρέχετε, σας τυλίγουν σε μία πλασματική εικονική πραγματικότητα, την οποία όπως όλοι πλέον βλέπουν βιώνεται με μεγάλη φυσικότητα.

Αλήθεια θα μάθουμε ποτέ τα ονόματα τους;

Και μετά όλα αυτά τα «φάουλ» θέλετε τώρα ο κόσμος να σας πιστέψει, πως η συνέντευξη Γκιρτζίκη στο sportcyclades ήταν ψεύτικη;

Να σας το πούμε και στην αργκό; Γελάνε και οι πέτρες κ. πρόεδρε… Εμείς κρατάμε την αποδοχή του προέδρου της ΕΠΟ να μιλήσει και να πει λόγια που προφανώς δεν σας άρεσαν και αναρωτιόμαστε...

Πρόεδρε τα ''παιδιά'' σας χρειάζονται μεταφραστή εσάς; Γιατί δεν κάλεσαν τον κ. Γκιρτζίκη;

Ξέρετε εμείς μετά το νέο ελεεινογράφημα των χωρίς όνομα συνεργατών σας, η μήπως δικό σας; Μήπως ήρθε μετά το ''τι Παρίσης τι Παρούσης'' (καταλαβαινόμαστε έτσι;), τα χαρτονομίσματα για την αισχροκέρδεια και το ποστάρισμα τους στο λογαριασμό του FB της ΕΠΣΚ (με ποιο δικαίωμα; Αλλά τι λέω; Το διαχειρίζονται τα ''παιδιά'' σας) ενώ εμείς που ώρες ολόκληρες κάναμε τα live δεν είδαμε τίποτε! Δεν έπαιζαν τα παιδιά των Μικτών; Αλλά ξέχασα το «τσούρμο» τον ανίδεων που έχετε δεν αντέχει τις πολλές ώρες στο γήπεδο… ή μάλλον καθόλου το γήπεδο! Άραγε έχουν παρακολουθήσει ποτέ τους αγώνα των πρωταθλημάτων μας;

Μετά λοιπόν από την τελευταία φαεινή ιδέα σας, θα πρέπει να ξέρετε ότι ξαναμιλήσαμε με τον κ. Γκιρτζίκη και ξέρετε τι μας είπε;

Μας συνεχάρη για την πιστότητα των μεταφοράς των δηλώσεων του.

Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να τσεκάρει τα πάντα. Για την γνώμη του; Αφήστε το καλύτερα!

Η δική σας ανακοίνωση πρόεδρε μιλά για επανεκκίνηση της χρηματοδότησης.

Εσείς το λέτε επίσημα… Εσείς οι ίδιοι παραδέχεστε πως είστε έκπτωτοι!

Για να επαναεκκινηθεί κάτι πρέπει για κάποιο λόγο να διακοπεί πρώτα... δε νομίζετε;

Ο τίτλος «έκπτωτη» και η μη αναγνώριση της διοίκησης σας από την ΕΠΟ δεν συμπεραίνεται και από την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, πως αν τεθεί θέμα για την συμμετοχή των ομάδων μας στα μπαράζ για τη Γ΄ Εθνική, όλως τυχαίως μας έφερε για παράδειγμα τα Δωδεκάνησα, τότε θα αποφανθούν οι αρμόδιες επιτροπές; Δεν τεκμηριώνει πως πρέπει να κάνουμε εκλογές για ξεφύγουμε από την αιχμαλωσία που βρισκόμαστε;

Παραδεχθείτε το δεν εκτιμήσατε σωστά τα πράγματα!

Έλεος με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα σας!

Ξέρετε τι πιστεύω πραγματικά;

Πως με τον τρόπο που διαλέξατε κάνατε την πρώτη προεκλογική σας πράξη, με τρόπο λανθασμένο.

Όσο για τους ισχυρισμούς σας για προτίμηση στον συνυποψήφιο σας, ευτυχώς τα γραπτά μένουν και μάλιστα είναι με την υπογραφή μας.

Και δεν δικαιούστε να ομιλείτε εσείς, που «φτιάξατε» σάιτ και βάσει σχεδίου κλέψατε και το όνομα. Και μην πείτε για ακόμη μία φορά ψέμα… αποδεικνύεται ανά πάσα στιγμή ποιοι είναι πίσω από αυτή την ελεεινή κίνηση.

Ο ορισμός της υποτίμησης στους Κυκλαδίτες φιλάθλους συνετελέσθη από εσάς.

Ηρεμήστε δεν διοικείτε την FIFA, την ερασιτεχνική ένωση Κυκλάδων κληθήκατε να υπηρετήσετε!

Και επιτέλους σταματήστε να αναζητείτε φαντάσματα και ύποπτους που θέλουν να σας βλάψουν. Εκτός και αν τα φαντάσματα σας τα εμφυτεύουν άλλοι... τότε μιλάμε για κάτι άλλο!

Ξέρετε; Η αλήθεια είναι ότι συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα. Δεν είναι ντροπή να μας αποδεχθείτε. Εκτός αν φοβάστε μη σας μαλώσουν!

Αν είστε καλοπροαίρετος θα ωφεληθείτε από εμάς και τη γνώση μας.

Εμείς θα είμαστε εδώ με οποιαδήποτε διοίκηση!

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ποια είναι η λύση; Καταθέτουμε την γνώμη μας πως χωρίς να περιμένουμε τίποτε και από κανέναν, πρέπει να προκηρυχθούν άμεσα οι εκλογές.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τους, το σίγουρο είναι ότι μετά θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας προβλήματα.

Το που θα συμφωνούμε η που θα διαφωνούμε θα αφορά τα τρέχοντα ζητήματα που όλοι παραδεχόμαστε πως χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Η κριτική και η κουβέντα θα γίνεται για εμάς.

Ξεκάθαρα πράγματα, ας μην παίξουμε στο έργο των μεγάλων.

Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, το πιθανότερο είναι να κάνουν πάλι πως δεν μας ξέρουν γιατί απλά τα δικά τους θέματα τους καίνε και όχι τα τοπικά τα δικά μας που τα αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.

Εκλογές λοιπόν να τελειώνουμε με τον βουβαλοπόλεμο!

Μακάρι μάλιστα στις εκλογές να υπήρχε ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Θα ήταν η καλύτερη απάντηση και η μεγαλύτερη απόδειξη πως το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο και οι ανάγκες του θα έμπαιναν πάνω από όλα.

Δυστυχώς όμως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Και δεν θα γίνει όσο κάποιοι πιστεύουν πως μόνο εκείνοι είναι οι πεφωτισμένοι, παραμένουν αλλεργικοί στην καλόπιστη κριτική και οι διαφορές τους σε προσωπικό επίπεδο κυριαρχούν στην σκέψη τους και τις επιλογές τους.

Έστω και έτσι όμως πρέπει να ξεφύγουμε από το τωρινό τέλμα και από την αιχμαλωσία που μας οδηγούν αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους και τα συμφέροντα τους.

Ας κάνουμε αυτό το γενναίο βήμα και μετά εδώ είμαστε να ασχοληθούμε με τα δικά μας!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares