Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 21:48

Μεϊμάρογλου: Απώλεια ο Ουέλιγκτον, για το καλύτερο στη Μήλο

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Φιλώτι, ο Ανδριακός έχει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς αύριο, κόντρα στον Παμμηλιακό.

 Η ομάδα του Στέφανου Μεϊμάρογλου θα πρέπει να αντιμετωπίσει το συγκρότημα της Μήλου με μείον έναν σημαντικό παίκτη. Ο λόγος για τον Ρέις Ουέλιγκτον, που όπως είχαμε γράψει αποχώρησε από την ομάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αποχώρηση του οφείλεται σε πολύ καλή πρόταση που είχε από ομάδα του Άργους.

Θέση για την αποχώρηση του Βραζιλιάνου πήρε με δηλώσει του στο S.C. ο τεχνικός της ομάδας κ. Μεϊμάρογλου, ο οποίος τόνισε: «Για εμάς, την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και γενικότερα την οικογένεια του Ανδριακού Ο.Φ., για την φετινή σαιζόν 2015 - 2016, η αποχώρηση του μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστού μας, του πολύπειρου Ρέϊς Ουέλιγκτον, είναι μία μεγάλη απώλεια, την οποία απώλεια, είμαστε υποχρεωμένοι να την αντιμετωπίσουμε, όσο πιο "λειτουργικά" μπορούμε, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα μας, ανταγωνιστική και αξιόμαχη, μέχρι το τέλος του φετινού μας αγωνιστικού Μαραθώνιου. Έχουμε μπροστά μας, σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, και θέλει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Συνεχίζουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, μέσα από την προπόνηση και την μαχητικότητα μας, να μην φανεί αυτό το μεγάλο κενό που αφήνει αυτή η αποχώρηση αυτού του σπουδαίου ποδοσφαιριστού».

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον συγκρότημα του Παμμηλιακού, ο κ. Μεϊμάρογλου ανέφερε τα εξης: «Είναι για μας ένας πολύ δύσκολος αγώνας, με μια ομάδα πολύ ποιοτική, και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εφικτό. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουν για μία ακόμα φορά, τον καλύτερο τους εαυτό».

ANDRIAKOS PLOIO 3

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares