Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 12:39

Καλογεράς: Τιμωρηθήκαμε γιατί θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο

Την απογοήτευση του για την απόφαση και την βαριά τιμωρία της πειθαρχικής επιτροπής, αλλά και την προσμονή του για αναθεώρηση της απόφασης εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ανδριακού σε δηλώσεις που παραχώρησε στο S.C.

Ο κ. Νίκος Καλογεράς μας ξεκαθάρισε, ότι η βαριά καμπάνα στον Ανδριακό είναι άδικη και πως ουσιαστικά η ομάδα του τιμωρήθηκε γιατί έκανε το παν για να πάει στη Μήλο και να παίξει FAROSποδόσφαιρο. Μάλιστα τρανή απόδειξη σε όλα αυτά αποτελεί το γεγονός του απαγορευτικού του απόπλου των πλοίων, πράγμα που οδήγησε στην αναβολή της αγωνιστικής. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Καλογεράς: «Η ομάδα τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή ,γιατί ήθελε να πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Να σημειώσουν εδώ οι αγαπητοί φίλοι του συλλόγου, ότι την επόμενη μέρα , Κυριακή ,οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο πλοίο της γραμμής Σύρος-Μήλος να αποπλεύσει στην ώρα του και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την έτσι κι αλλιώς μη διεξαγωγή του αγώνα. Κάτι που όσοι γνωρίζουμε από καιρούς το βλέπαμε. Κυριολεκτικά, τιμωρηθήκαμε επειδή επιλέξαμε να ταξιδέψουμε στο νησί της Μήλου και να δώσουμε τον αγώνα. Να σημειώσουμε εδώ τη στήριξη του Παμμηλιακού αλλά και αρκετών συλλόγων έως αυτή τη στιγμή. Ακόμα και τώρα, στο "και πέντε" μετά την απόφαση , περιμένω την αθώωση. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει αυτή τη δυνατότητα η ένωση και μέχρι που μπορούν και φτάνουν οι αρμοδιότητές της και οι δυνάμεις της, όμως είναι μια τρανή ευκαιρία για την ίδια και κυρίως για το κυκλαδικό ποδόσφαιρο με τις τόσες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες».

Όσο αφορά τα περί δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, ο ισχυρός Άνδρας των Ανδριωτών ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση του ΔΣ το θέμα να μείνει εδώ στις Κυκλάδες και στην ΕΠΣΚ, καθώς πεποίθηση τους είναι ότι αυτά τα θέματα απασχολούν τους Κυκλαδίτες και θα πρέπει να λύνονται από αυτούς: «Απόφαση του δ.σ. είναι η μη προσφυγή στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτά τα θέματα, εμείς οι κυκλαδίτες τα γνωρίζουμε, εμείς οι κυκλαδίτες τα κατανοούμε, εμείς οι κυκλαδίτες πρέπει να τα λύνουμε».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares