Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 21:38

Πρώτη νίκη για τον Α.Ο. Σερίφου

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες από την αποστολή της ομάδας της Σερίφου με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Καρτεράδο και την πρώτη νίκη της ομάδας τους.

Στο γειτονικό νησί της Σίφνου και στο Γ&Δ Συγγελίδη που χρησιμοποιεί ως έδρα (αφού τα προβλήματα με τη χρήση του γηπέδου του καλά κρατούν) ο Α.Ο. Σερίφου πήρε την παρθενική του νίκη για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας κόντρα στον Α.Ο. Καρτεράδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κοιτούν περισσότερο να φυλάξουν τα νώτα τους παρά να δημιουργήσουν φάσεις στις αντίπαλες εστίες. Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» δεκάλεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και οι δύο ομάδες άρχισαν να αναζητούν κάποιες λύσεις ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στη σημαντικότερη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 38’ όταν μετά από σέντρα του Ρεβίνθη Κ. από δεξιά, ο Ράμπιας για λίγο δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά όμως οι παίκτες του Α.Ο. Σερίφου κατάφεραν στο 60’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Χρυσολωράς εκτέλεσε ένα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του -μεταξύ μεσαίας γραμμής και μεγάλης περιοχής του αντιπάλου- με τον Παρίση να παίρνει την κεφαλιά προς τα πίσω και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μαρκοζανε κάνοντας το 1-0 για τον Α.Ο. Σερίφου. Οι παίκτες του Α.Ο. Καρτεράδου προσπάθησαν να αντιδράσουν και πλησίασαν στο 76’ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από σέντρα του Μπινιέρη από δεξιά ο Selishtiaj έπιασε το σουτ με τον γκολκίπερ της Σερίφου να απομακρύνει και στη συνέχεια της φάσης ο Αργυρός δεν μπόρεσε με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στην εστία του Γούναρη. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 90’+1’ όπου ο Π. Γαβριήλ που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή βρέθηκε μόνος με τη μπάλα απέναντι στον τερματοφύλακα του Καρτεράδου που όμως αντέδρασε σωστά διώχνοντας σε κόρνερ τη μπάλα μετά το σουτ του αντιπάλου του κρατώντας το 1-0.

Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο μικρός του Α.Ο.Σ. το πέτυχε λίγα λεπτά αργότερα όταν στο 90’+4’ και μετά από έξοχη προσωπική ενέργεια του σκόρερ του πρώτου τέρματος Παρίση που ξεκίνησε από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε μια όμορφη σέντρα στο ύψος του πέναλτι της αντίπαλης ομάδας ο Π. Γαβριήλ έπιασε όμορφα στην κίνηση το σουτ κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

ASTHENOFOROΜοναδικό μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του παίκτη της ομάδας του Καρτεράδου Μπαλή ο οποίος σε μια διεκδίκηση στον αέρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και χωρίς να συγκρουστεί με αντίπαλο έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Μετά τον τραυματισμό του ο γιατρός του αγώνα ζήτησε ασθενοφόρο με αποτέλεσμα ο άτυχος ποδοσφαιριστής να μείνει στο σημείο που χτύπησε για περίπου 20 λεπτά γιατί ελλείψει φορείου κρίθηκε φρονιμότερο όλων να μην μετακινηθεί.

Εμείς ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Σαντορίνης και γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα. Μακάρι να λείπουν τέτοιες στιγμές από τα γήπεδα...

Α.Ο. Σερίφου - Α.Ο. Καρτεράδος: 2 - 0

Σκόρερς: 60’ Παρίσης, 90+4’ Γαβριήλ

Διαιτητής: Βάϊλας.

Βοηθοί: Μαργαρίτη, Μαθιουδάκης.

Α.Ο. Σερίφου(Γαβριήλ): Γούναρης, Αδελιανάκης, Μουστάκας (90+1’ Μπούρης), Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Κ. (81’ Βαλσαμάκης Κ.), Ράμπιας, Βαλσαμάκης Α., Παρίσης, Χρυσολωράς (87’ Γαβριήλ Π.).

Α.Ο. Καρτεράδος (Τζούρος): Μαρκοζανες, Φέκας, Βαρμάζης, Κυβρικοσαίος, Νταλης (57’ Βλαβιανός), Αργυρός, Μπινιέρης, Κλουβάτος, Τζούρος, Selishtiaj, Kulloli.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares