Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 22:58

Στην κορυφή των Κυκλάδων το ΓΕΛ Νάξου [vid – pics]

Μετά από τουλάχιστον μια πενταετία, το ΓΕΛ Νάξου επέστρεψε στην κορυφή των Κυκλάδων, επικρατώντας με 3-0 του ΓΕΛ Μυκόνου, στον τελικό που έγινε απόψε στο ΔΑΚ Νάξου.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε τις πολλές φάσεις το σχολείο της Νάξου κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα και δύο προς το τέλος να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Κυκλάδων και να περάσει στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει στις 23/3 τον πρωταθλητή Δωδεκανήσων.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Φραγκίσκος έκανε μία επέλαση από αριστερά, σέντραρε παράλληλα στον Βαθρακοκοίλη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε αρχικά την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Μπαϊράμ.

Στην επανάληψη το ΓΕΛ Μυκόνου μπήκε με ένα καλό σουτ, αλλά από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στα είκοσι λεπτά της επανάληψης ο Βαθρακοκοίλης έχασε μοναδική ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή που εξουδετέρωσε ο Μπαϊράμ.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του κανονικού χρόνου (τα σχολικά παίζουν 35 λεπτα σε κάθε ημίχρονο) γίνεται η φάση που λίγο έλειψε να χαλάσει τη γιορτή. Ο Μπουσάι έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα, με τους φίλαθλους να εξοργίζονται και να επιδίδονται σε απρεπείς συνθήματα. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλα μπήκαν στην θέση τους και ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι κανονικά.

Από εκεί και πέρα το ΓΕΛ Νάξου είχε ανεβάσει στροφές και «χτύπησε» δύο φορές στην αντεπίθεση. Στο 38’ ο Φραγκίσκος με ατομική κούρσα και άψογο τελείωμα έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη.

Όμως τελικά αυτό που έφτασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 3-0 ήταν ο Καραγιάννης, ο οποίος σε μία κόντρα επίθεση και μετά από παράλληλη μπαλιά σκόραρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΓΕΛ Μυκόνου τα έξι τελευταία χρόνια μετρά δύο κατακτήσεις, δύο δεύτερες θέσεις, ενώ όλοι θυμόμαστε την επιτυχία της σεζόν 2011-2012 που έφτασε στα 4 καλύτερα σχολεία της Ελλάδας.

Διαιτητής: Νεοκοσμίδης / Βοηθοί: Ψαρρά – Μάκαρης

Συνθέσεις

ΓΕΛ Νάξου (Κατσούλης): Καρανίκας, Ανεβλαβής, Φραγκίσκος, Μπίνζη, Καραγιάννης, Βαλλέτας, Ξενάκης, Ματάκιας, Μανιός, Καραφυλίδης, Βαθρακοκοίλης.

Αναπληρωματικοί: Μελανίτης, Ισμαϊλη, Καρούσης, Καπίρης, Κουφόπουλος, Πετρόπουλος, Κιόσκου.

ΓΕΛ Μυκόνου (Ραϊου): Μπαϊράμ, Πλάκα, Ματρίσι, Ράγια, Ράπαι, Μπουσάι, Πυκούρης, Χιλάι, Ντούρο, Ηλιάδης, Βερώνης.

Αναπληρωματικοί: Σιουπούλης, Ασραμ, Πετάι, Ελευθερίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΟ LIVE SCORE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares