Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 00:39

Ευχαριστούμε την Θύελλα, συγχαρητήρια στους διαιτητές

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη την Θύελλα που υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου δημοσιεύθηκε στο επίσημο σάιτ του ΑΟ Μυκόνου.

Στην ίδια ανακοίνωση ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Μυκόνου χαρακτηρίζει την Θύελλα ως την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει την φετινή περίοδο.
Τέλος ο ΑΟ Μυκόνου συγχαίρει την διαιτητική τριάδα των Ζαράνη, Μουτάφη, Μαθιουδάκη.
Θύελλα
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο καθώς και οι προπονητές, αθλητές και συνοδοί που βρέθηκαν με την αποστολή του Α.Ο. Μυκόνου στη Σαντορίνη για τον αγώνα με την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία που παρείχαν προς την ομάδα μας. Η οργάνωση και το ήθος το οποίο επέδειξαν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί έδειξαν με αυτό το τρόπο ότι αγωνίζονται για τη φανέλα και την ομάδα τους. Εμείς σαν Α.Ο. Μυκόνου υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη φιλοξενία που μας παρείχατε στον επαναληπτικό αγώνα στη Μύκονο.
Ο Α.Ο. Μυκόνου δηλώνει ότι η ομάδα της Θύελλα Καμαρίου ήταν η καλύτερη αγωνιστική ομάδα που αντιμετωπίσαμε αυτή τη χρονιά.
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Κουκάς
Διαιτησία
Ο Α.Ο. Μυκόνου θέλει να συγχαρεί για άλλη μια φορά τη διαιτησία των Ζαράνη, Μουτάφη, Μαθιουδάκη για την άψογη διαιτησία τους στον αγώνα Θύελλα Καμαρίου – Α.Ο. Μυκόνου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares