Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 02:08

''Εμπρηστής'' ο Αστέρας... ''Χ'' με Αίαντα και φωτιά στο φινάλε

Φωτιά στην Β΄κατηγορία έβαλε ο Αστέρας Τραγαίας που απέσπασε λευκή ισοπαλία στην έδρα του Αίαντα, στερώντας από την ομάδα της Σύρου την ευκαιρία να φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο.

Παίζοντας έξυπνα ο Αστέρας απορρόφησε την επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων, που είχαν ένα δοκάρι με τον Χούρο προς το τέλος του αγώνα και τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη - κόκκινη του Αργυρού.
Μάλιστα η ομάδα της Νάξου λίγο έλειψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Σύρο, αφού στην εκπνοή του αγώνα ο Πενίκου από μοναδική θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει.
Η αποβολή του Αργυρού έφερε τις αντιδράσεις και τον εκνευρισμό των γηπεδούχων που μετά το τέλος της αναμέτρησης διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή Τσιριγώτη και στους βοηθούς του Δεληγιάννη και Μπελίτση.
Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου ο Αίαντας θέλει μόνο νίκη στη Νάξο απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου στην Νάξο και παράλληλα να μην βγει νικητής στο παιχνίδι Μάρπησσας και Λάβας, όπου αν κάποια ομάδα πάρει το τρίποντο θα είναι και αυτή που θα στεφθεί τελικά πρωταθλήτρια..
Συνθέσεις
Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Χαλκιάς (70΄Δασκαλάκης), Καραδήμας, Αργυρός, Καμπάνης, Συριανός, Μανουδάκης, Καπλάνης, Ζερβάκης (46΄Μήτσκας), Χούρος, Ρούσσος
Αστέρας Τραγαίας: Πόλια, Πενίκου, Ψαρρός, Κατσούλης, Δεγαϊτας (79΄Παραράς), Βασαλάκης, Επταήμερος, Μαρούλης, Δενδρινός, Αγγελής, Τουλούπης (92΄Σαρρής)

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares