Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 13:47

Ευχαριστεί, συγχαίρει και παρατηρεί ο ΑΟ Σερίφου

Ακόμη μία χρονιά με αξιοπρεπή παρουσία του ΑΟ Σερίφου στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων ήταν η φετινή.

Ο ΑΟ Σερίφου, η αθλητική πνοή του νησιού των Δυτικών Κυκλάδων, εν μέσω πολλών προβλημάτων με κυριότερο το γηπεδικό αναγκάστηκε να ταξιδέψει όσο καμία άλλη ομάδα, καθώς έδωσε τόσο τα εντός, όσο και τα εκτός παιχνίδια ως φιλοξενούμενη.
Η διοίκηση της ομάδας με με το ακόλουθο δελτίο τύπου κάνει έναν μίνι απολογισμό, ευχαριστεί όσους στάθηκαν στο πλάι της, συγχαίρει τους πρωταθλητές, ενώ καυτηριάζει και τα κακώς κείμενα που την ενόχλησαν.
Τέλος, ο ΑΟΣ αφήνει ανοικτό το αν θα λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού όπως είναι φυσικό αν δεν λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα αυτό δεν θα είναι εύκολο.
Διαβάστε την ανακοίνωση

Τέλος Πρωταθλήματος
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σεριφου, οι προπονητές της ομάδας και οι αθλητές του σωματείου, ευχαριστούν θερμά τον κόσμο της Σερίφου που τους στηρίζει σε όλη την προσπάθεια τους, τους χορηγούς που βοήθησαν καθοριστικά την φετινή δύσκολη χρονιά και που χάρη σε αυτούς μπόρεσε η ομάδα να βρίσκεται και φέτος στο επίσημο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ και γενικά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του.
Ευχαριστούμε επίσης, τα τοπικά Μ.Μ.Ε και ιδιαίτερα το Sport Cyclades για την προβολή της ομάδας μας και κατ’ επέκταση της Σερίφου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επιπλέον την Ε.Π.Σ.Κ για την συνεργασία που είχαμε την φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης και για την δωρεά των μπουφάν αποστολής για τους αθλητές μας.
Τέλος, ευχαριστούμε την Ένωση Διαιτητών Κυκλάδων, παρ’ όλο που κάποιοι από αυτούς μας απογοήτευσαν φέτος και ενδεχομένως μας στέρησαν καλύτερα αποτελέσματα. Τους ευχόμαστε του χρόνου να είναι περισσότερο αντικειμενικοί, καλύτερα ενημερωμένοι και αξιολογημένοι!!!
Ευχόμαστε σ’ όλες τις ομάδες καλή συνεχεία και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Μας λυπεί βέβαια το γεγονός ότι στην τελευταία αγωνιστική οι συμπεριφορά των ανθρώπων του ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ και γενικά της αποστολής, εκτός μερικών εξαιρέσεων, ήταν απαράδεκτη με αποκορύφωμα το να πετάξουν το λάβαρο της ομάδας μας, που τους δόθηκε στην έναρξη του παιχνιδιού ως είθισται, στο λιμάνι της Σίφνου. Θεωρούμε ότι το να έχει κάποιος παιδεία και κατ’ επέκταση ποδοσφαιρική, είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός παίχτη και αυτή φαίνεται όχι μόνο και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Η παιδεία άλλωστε διαπλάθει το ήθος του παίχτη με τις αξίες της αγωνιστικότητας, της φιλοπονίας και της ευγενούς άμιλλας και έτσι προάγεται το αθλητικό πνεύμα.
Επίσης δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να συγχαίρουμε τον Πανθηραϊκο  και  την  Λάβα για την κατάκτηση στα  αντίστοιχα  πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας και  θέλουμε ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Πανθηραϊκό, στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Ελπίζουμε ο στόχος της ανόδου να επιτευχθεί και όλη μας να καμαρώνουμε την Κυκλαδίτικη ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.
Για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι αβέβαιο το αν θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα καθώς αν δεν λυθεί το πρόβλημα με το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο για τους αθλητές μας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος κάτω από αυτές τις συνθήκες και ακριβώς γι αυτό τον λόγο θέλουμε να τους δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για την φετινή προσπάθεια που έκαναν.

Ο Πρόεδρος  Το Δ.Σ. Ο Γραμματέας
Ράμπιας Σάββας   Μαγουλάς Δημήτριος


 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares