×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 20:31

Κυκλάδες - Πειραιάς σημειώσατε ''1‏''

Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της αποκέντρωσης αυξάνεται με υπερβολικούς ρυθμούς στη χώρα μας.

Αρκετοί νέοι και νέες (κυρίως) επιλέγουν να εγκαταλείψουν τις μεγαλουπόλεις για την ''ομορφιά'' κάποιας επαρχίας.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο χώρο του αθλητισμού, ο οποίος είναι εφάμιλλος, και όπως συνηθίζω να λέω, ένας μικρός καθρέφτης της κοινωνίας μας.
Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δει κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις παικτών και προπονητών να αναζητούν την ''τύχη'' τους εκτός Αττικής.
Τη φετινή χρονιά όμως, παρατηρήσαμε μια μικρή έξαρση στο θέμα αυτό.
Συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες, μια πληθώρα ποδοσφαιριστών, κάτι το οποίο σίγουρα ανέβασε την ποιότητα και το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Όσο αφορά τον Πειραιά, προς Νάξο μεριά... την παροικία των Ανυφαντάκη-Σταματίου ήρθαν να προσθέσουν το περασμένο καλοκαίρι οι Θ. Ρόβας-Ρεγκινίδης - Σκοπελίτης και ο Βερεσόγλου το Γενάρη.
Στη Σαντορίνη... Βέρμπης, Γκουτσούλας, Φύτρος, Αγοραστός, Ερρίκος, Φίλων, Ποτουρίδης, Γιαννής είναι μερικά πολύ γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών που κοσμούν με την παρουσία τους το νησί.
Ακόμη, οι προπονητές του Πανθηραϊκού και Παμμηλιακού, Γιώργος Αρχοντάκης και Παύλος Δαούτης αντίστοιχα, αλλά και ο γυμναστής του Πανθηραϊκού, Θανάσης Διγγελίδης, επιβεβαιώνουν τον αρχικό ισχυρισμό και τίτλο του άρθρου.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από ομάδες του κέντρου.... Αυτό δεσμευόμαστε να γίνει σίγουρα σε κάποια επόμενη ανάρτηση μας.
Κυκλάδες - Πειραιά, τουλάχιστον για την ώρα, σημειώνουμε άσσο!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares