Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 19:08

Αρχοντάκης: θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

Την αισιοδοξία του για την έκβαση της πρεμιέρας δήλωσε ο προπονητής του Πανθηραϊκού Γιώργος Αρχοντάκης σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr.

Ο κ. Αρχοντάκης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Παίζουμε με μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια στο Νομό της και σίγουρα αυτό δείχνει ότι έχει δυναμική. Από εκεί και πέρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην διαδικασία των μπαράζ με τον κόσμο στο πλευρό μας και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του νησιού και κατ’ επέκταση όλων των Κυκλάδων».

Όσο αφορά τις δυσκολίες του αγώνα ο κόουτς των «Μπλε» της Σαντορίνης, τόνισε: «Όταν είναι παιχνίδια Μπαράζ κρύβουν ιδιαιτερότητες, καθώς είναι αγώνες μεταξύ πρωταθλητών. Είμαστε τέσσερις ομάδες που είμαστε πρωταθλήτριες στους νομούς μας και σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν την δυναμική τους, από εκεί και πέρα εμείς θα δείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζουμε να ανέβουμε στη Γ΄Εθνική. Η πρόβλεψη για τον όμιλο: ¨Σίγουρα η Ρόδος είναι αυτή που έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα και είναι το φαβορί, από εκεί και πέρα θα δούμε στο γήπεδο ποια ομάδα είναι αγωνιστικά πιο έτοιμη και ποια αξίζει να κερδίσει την άνοδο».

Για τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες και αν όλα αυτά επηρέασαν την ομάδα ο κ. Αρχοντάκης τόνισε: «Γνώμη μου είναι ότι αυτό μας έδωσε παραπάνω κίνητρο, γιατί εμάς στόχος μας είναι να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε και όχι στα χαρτιά, όποτε όλο αυτό είναι ένα επιπλέον έναυσμα για εμάς ώστε να αποδείξουμε τι αξίζουμε».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares