Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 13:01

Μένω για να λύσουμε τα προβλήματα

Έπειτα από ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε από ανθρώπους που τον εκτιμούν και αναγνωρίζουν το έργο του, ο Μάριος Γαλανός αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του μέλους τη διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Γαλανός είχε θέσει την παραίτηση του, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης σχετικά με την συμμετοχή του Πανθηραϊκού στα μπαράζ ανόδου.
Σήμερα, και εφόσον όλα έχουν μπει στον δρόμο τους, με την νομιμοποίηση της διοίκησης της ένωσης από το διαιτητικό δικαστήριο, ο κ. Γαλανός, δεχόμενος όπως είπαμε πιέσεις για να μην εγκαταλείψει το έργο του, αποφάσισε την παραμονή του στην διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων, ως απλό μέλος.
''Να δουλέψουμε πάνω στα τόσα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία του νομού μας'' τόνισε ο ίδιος στην ακόλουθη επιστολή που απέστειλε σε όλα τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων και φυσικά έγινε δεκτή με χαρά στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε το Σάββατο στην Πάρο:
Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή που είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τα σωματεία του νομού μας προσπάθησα όσο μπορώ αναγνωρίζοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν να είμαι δίκαιος προς όλους πάντα σε συνεργασία με εσάς, το ίδιο επιθυμώ να γίνει και GALANOS DG FHRONτώρα αφήνοντας τις οποίες διαφωνίες και διαφορές στο παρελθόν με σκοπό να βοηθήσουμε αυτό που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε, το ποδόσφαιρο και τα σωματεία μας. Για τους λόγους αυτούς και με την παρούσα επιστολή μου και λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του διαιτητικού δικαστήριου της ΕΠΟ όπου τελειώνει οριστικά την παραμικρή αμφιβολία ως προς την νομιμότητα του ΔΣ της ένωσης μας ανοίγοντας τον δρόμο στα επόμενα 3 έτη να δουλέψουμε πάνω στα τόσα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία του νομού μας, επιθυμώ την παραμονή μου στο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων ανακαλώντας την πρόσφατη παραίτηση μου.
Επίσης δεν θα ήθελα να συμμετέχω στην επιτροπή γηπέδων όπου είχα οριστεί ως πρόεδρος και άπλα επιθυμώ να συμμετέχω όπου χρειαστεί και μου ζητηθεί ως προς την λύση των προβλημάτων στην καθημερινότητα των σωματείων μας από το ΔΣ της ένωσης μας. Κλείνοντας θέλω ευχαριστήσω όλους εσάς για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου
Με εκτίμηση Μάριος Γαλανός

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares