Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 22:03

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργάνωση θα είναι άρτια

Διαβάστε το μήνυμα του Παμμηλιακού για το 11ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών.

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι, προπονητές, γονείς, μικροί ποδοσφαιριστές,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε το 11ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών 2016 που θα διεξαχθεί εντός ολίγων ημερών στο όμορφο νησί της Πάρου.
Αυτή η σταθερή και επί χρόνια επανάληψη της διοργάνωσης πιστεύουμε ότι είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων των Ακαδημιών των νησιών μας αλλά πρωτίστως των μικρών αθλητών μας, που με επιτυχία ολοκληρώνουν τις προσπάθειες όλης της χρονιάς.
Η σημασία αυτής της διοργάνωσης είναι μεγάλη, αφού δίνεται η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή να αγωνιστούν και να γνωριστούν νεαροί Ποδοσφαιριστές, από πολλά νησιά των Κυκλάδων.
Το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και η βασική αρχή «αφήστε τα παιδιά να παίξουν» θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος μας, που μαζί με το ωραίο θέαμα, που θα προσφέρουν τα παιδιά όλων των ακαδημιών μας, θα προσθέσουν άλλη μια λαμπρή σελίδα στην διοργάνωση αυτή, με βάση κυρίως την συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα.
Εμείς το μόνο που μένει να πράξουμε είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από αντιαθλητικές συμπεριφορές και άκρατους φανατισμούς, φαινόμενα που δηλητηριάζουν και στιγματίζουν τις ψυχές τους, για όλη τους τη ζωή.
Είμαστε βέβαιοι ότι και η διοργάνωση αυτή θα είναι άρτια, αφού γνωρίζουμε την ποιότητα, τις ικανότητες και το ήθος τόσο των ανθρώπων των ακαδημιών του ΑΟ Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέα και ΑΣ Μαρπησσαϊκού όσο και των μελών της οργανωτικής επιτροπής που πασχίζουν για την επιτυχή έκβαση του τουρνουά.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους μας, διοργανωτές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και γονείς καλή επιτυχία και καλή αντάμωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς για τα μέλη του Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βαμβακάρης Γ. Μιχαήλ Λιβάνιος Α. Στυλιανός

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares