Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 15:43

Δεν το σκέφτηκα καν... Ήθελα να έρθω στον Πανθηραϊκό

Χθες ο Βαγγέλης Μωραϊτης αποτέλεσε και επίσημα μέλος της οικογένειας του Πανθηραϊκού, καθώς ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε τον συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «Μπλε» και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τη φανέλα, δίπλα στο διοικητικό στέλεχος Χάρη Σαρρή.

 Η σχετική ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:   MORAITHS SARRIS

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μωραΐτη, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηροδότου με τη μορφή δανεισμού.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Μωραϊτης

Ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας αποκλειστικά στο sportcyclades.grτόνισε την ικανοποίηση του, ενώ αποκάλυψε ότι όταν του έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό για να πει το ναι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα και δεν το σκέφτηκα καθόλου».  Είπε ο Βαγγέλης Μωραϊτης και συνέχισε ευχαριστώντας: «Στην διοίκηση της ομάδας υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, πράγμα που διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να έχουμε μία χρονιά χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη που με επέλεξε για την ομάδα, καθώς επίσης και όλα τα μέλη της διοίκησης. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε να προσφέρω στην ομάδα μου ότι καλύτερο μπορώ».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares