Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 22:09

Τσορτανίδης: Στον ΑΟ Σύρου θα βελτιωθώ ποδοσφαιρικά

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του επιδιώκει πλέον ο Παναγιώτη Τσορτανίδης που χθες ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΟ Σύρου.


Ο 17χρονος Ανδριώτης έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο το 2006, σε ηλικία 7 ετών, όταν εγγράφηκε στις ακαδημίες του Αστέρα Κορθίου. Από μικρός ξεχώρισε για το ταλέντο του και ήταν από τους πρώτους που επιλέχτηκαν στο ρόστερ του Ανδριακού, όταν οι ''Εφοπλιστές'' μπήκαν και πάλι στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.
Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς σύντομα ο ενωσιακός προπονητής Γιώργος Μοστράτος τον κάλεσε στην Μικτή ομάδα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο ήταν για ακόμη μία χρονιά από τους κορυφαίους, όντας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας του και πάντα μέσα σε αυτούς που ξεχώριζαν με την απόδοση τους.
Μέλος 12μελούς οικογένειας, ο Παναγιώτης γνωρίζει από μικρός την έννοια του αθλητισμού, αφού ο πατέρας του Δημήτρης έχει γαλουχήσει τα 10 παιδιά του, με τέτοιον τρόπο ώστε να αγαπήσουν ότι έχει σχέση με την άθληση.
Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι, η οικογένεια Τσορτανιδη διαθέτει έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, τον μικρο Λεωνίδα που κατέχει στην κατηγορία τους την πρώτη θέση παγκοσμίως στην ιστιοσανίδα.

Εμείς βρήκαμε τον Παναγιώτη Τσορτανίδη, που επέστρεψε στην Άνδρο και μιλήσαμε για το νέο βήμα στην καριέρα του, για το οποίο ο ίδιος τόνισε:
''Θεωρώ ότι η μεταγραφή μου στον ΑΟ Σύρου είναι ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ελπίζω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους''.
Όπως είχαμε γράψει στο παρελθόν, ο μικρός Ανδριώτης είχε βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά εκείνος αποφάσισε να επιλέξει τον ΑΟ Σύρου. Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση του; ''Το γεγονός ότι είναι η ιστορικότερη ομάδα των Κυκλάδων, όπως και το τεχνικό επιτελείο που διαθέτει ήταν δύο βασικοί παράγοντες στην απόφαση μου. Εμένα με ενδιαφέρει να βελτιωθώ σαν παίκτης και στον ΑΟ Σύρου μπορώ να δουλέψω πάνω σε αυτό''.
Όσο αφορά την πρώην του ομάδα τον Ανδριακό ο Παναγιώτης Τσορτανίδης μίλησε για δύο υπέροχα χρόνια: ''Ήταν δύο πολύ ωραίες σεζόν αυτές στον Ανδριακό, που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο της Άνδρου και να επανέλθει σύντομα εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α΄κατηγορία''.
Ποια είναι η θέση που αρέσει να αγωνίζεται στον Παναγιώτη Τσορτανίδη; ''Κανονικά η θέση μου είναι αριστερό μπακ, σε αυτή αγωνιζόμουν στη Μικτή, όπως και στον Ανδριακό . Πέρυσι, βάσει του συστήματος που αγωνιζόταν η ομάδα μας με τον κ. Μεϊμάρογλου, έπαιξα σε αρκετές θέσεις, όπως χαφ και στην θέση του επιτελικού μέσου''.
Είναι πρόκληση για έναν 17χρονο μαθητή της 3ης Λυκείου η απομάκρυνση από τον τόπο που μεγάλωσε και την οικογένεια του, πως το βλέπει ο ίδιος; ''Είναι κάπως περίεργο, καθώς ανήκω σε μία μεγάλη οικογένεια με 10 αδέλφια και σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα μου λείψει είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Από εκεί και πέρα όμως θέλω και εγώ από την πλευρά μου η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και χωρίς μεγάλα λόγια, θα δουλέψω σκληρά μέσα από την προπόνηση και ελπίζω όλα να πάνε καλά''.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares