Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 20:39

Μπαμ με Καλαγκάνη, υπέγραψε ο Μκρτσιαν... Φέρνει Αργεντίνο

Ασταμάτητος μεταγραφικά ο Πανθηραϊκός, που με υπεύθυνο μεταγραφών τον Γιώργο Συνολάκη, προχωρά σε απανωτές μεταγραφικές κινήσεις που δυναμώνουν σημαντικά τον σύλλογο της Σαντορίνης. Ασταμάτητος μεταγραφικά ο Πανθηραϊκός, που με υπεύθυνο μεταγραφών τον Γιώργο Συνολάκη, προχωρά σε απανωτές μεταγραφικές κινήσεις που δυναμώνουν σημαντικά τον σύλλογο της Σαντορίνης.

Σταματημό δεν έχει η μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανθηραϊκό, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετά τον Μκρτσιαν που υπέγραψε σήμερα, η ομάδα της Σαντορίνης, συμφώνησε σε όλα και απομένει η τελική ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Πιέρ Καλαγκάνη, ενώ το μεγάλο ΜΠΑΜ που αναμένεται θα είναι εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα από την Αργεντινή.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς σήμερα ο Ανδρέας Μκρτσιαν που είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ότι συμφώνησε με τον πανθηραϊκό, σήμερα υπέγραψε και επίσημη στην ομάδα της Σαντορίνης, όπου πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του.
Καλαγκάνης
Επίσημη ανακοίνωση όμως δεν θα έχουμε μόνο για τον Μκρτσιαν, αφού αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr αναφέρουν ότι ο Γιώργος Συνολάκης που χειρίζεται αποκλειστικά τα θέματα των μεταγραφών, ύστερα και από το ναι του Μανόλη Παπαματθαιάκη έφτασε σε συμφωνία με τον εμπειρότατο, αριστερό οπισθοφύλακα, με παραστάσεις από Super League και Football League, Πιέρ Καλαγκάνη, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιολικού.
Ο 34χρονος αμυντικός έχει πλούσια καριέρα, με πολλές εμπειρίες και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα των «Μπλε». Όπως προείπαμε την προηγούμενη χρονιά ο Καλαγκάνης αγωνίστηκε στον Αιολικό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Παναργειακό, Φωκικό, Καλαμάτα, Αιγάλεω, Εθνικό, Κέρκυρα, Λεωνίδιο, Καβάλα και Πιερικό.
Αργεντίνος
Κανένας δεν ξέρει που μπορεί να σταματήσει μεταγραφικά ο φετινός Πανθηραϊκός, αφού αρκετοί στον σύλλογο στοχεύουν ψηλά, καθώς δεν θέλουν επ ουδενί ο Πανθηραϊκός να παίξει ρόλο κομπάρσου, αλλά πρωταγωνιστή στον όμιλο όπου θα λάβει μέρος. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία προσωπική κίνηση του Αντιπροέδρου Γιώργου Συνολάκη, που φαίνεται να έχει κλείσει 10αρι από την Αργεντινή. Ο παίκτης είναι γνωστός, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει και πάλι από την Ελλάδα. Σε αυτή τη μεταγραφή έχουν απομείνει τα τυπικά, καθώς όπως είναι γνωστό τα απαραίτητα δικαιολογητικά χρειάζονται κάποια διαδικασία και χρόνο για να εκδοθούν. Σε κάθε περίπτωση ο παίκτης ίσως ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares