Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 16:33

Προς Θύελλα ο Καλαμάτας, το ευχαριστώ στον Πανθηραϊκό

Ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα που θα επιλέξει ο ίδιος είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού, Γιώργος Καλαμάτας.


Ο έμπειρος γκολκίπερ έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Σαντορίνης, λόγω του γεγονότος ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει την προετοιμασία του Πανθηραϊκού.
Αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ μας αναφέρουν ότι ο Καλαμάτας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την θύελλα Καμαρίου, που ως γνωστόν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κώστα Ανδρούτσου.
Πάντως ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην του ομάδα, με την οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε θα ήθελε να συνεργαστεί και στο μέλλον με τον Πανθηραϊκό:
''Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό το ρόστερ του Πανθηραϊκού, που πέτυχε όλους τους στόχους του. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την κατανόηση που έδειξε στο επαγγελματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανθηραϊκό σε αυτή την επαγγελματική τροχιά που έχει αναπτύξει και θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ και πάλι στο μέλλον με το κορυφαίο σωματείο των Κυκλάδων''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares