Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 15:46

Κοντά σε Κουμπαρούλη ο Πανθηραϊκός

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών επιδιώκει να.. χτίσει η διοίκηση του Πανθηραϊκού τα πρόσωποα που συγκροτούν τη διοίκηση Καμπουράκη.

Η δυσκολία της κατηγορίας αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική ανάγκασε τους ιθύνοντες του νησιώτικου συλλόγου να κινηθούν ενεργά στη μεταγραφική περίοδο, εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα από τη Σαντορίνη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Θοδωρή Κουμπαρούλη. Ο 28χρονος άσος που κατά το παρελθόν έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα που είχε από το Αιγάλεω την περίοδο που το 'Σίτι' αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των πρωταθλητών Κυκλάδων και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό με τεράστια προσόντα έχοντας επιδείξει μεγάλη καριέρα στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο ικανότατος άσος που μετράει και συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Άγιο Δημήτριο, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Αχαρναϊκό, Πάμισο, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό και ΑΟ Τραχώνων Αλίμου.

**Στη φώτο το νέο απόκτημα του Πανθηραϊκού, Θοδωρής Κουμπαρούλης, με τον τιμ μανατζερ της ομάδας, Μύρωνα Σηφάκη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares