Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 16:55

Σία Τοτσίδου: Οι ακαδημίες του Πανναξιακού αξίζουν και έχουν μέλλον

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό καμπ της αρχηγού του Πανναξιακού, Σίας Τοτσίδου που απευθύνονταν σε νεαρά κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών.

Παρά τον αρχικό προγραμματισμό για δύο μήνες, εργασίες συντήρησης του κλειστού γυμναστηρίου της Νάξου επιβάλλουν το κλείσιμο του τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα την πρόωρη ολοκλήρωση του.

Επιπλέον των 20 παιδιών προπονήθηκαν και διδάχθηκαν μυστικά και τεχνικές του βόλεϊ από την έμπειρη ακραία του Πανναξιακού με καθημερινές προπονήσεις.

Η διοργανώτρια Σία Τοτσίδου που πραγματοποίησε το θερινό καμπ με την αρωγή του συλλόγου του Πανναξιακού ΑΟΝ θέλοντας να ευχαριστήσει αυτούς που την εμπιστεύθηκαν απέστειλε επιστολή στα ΜΜΕ όπου αναφέρει:

"Δυστυχώς το καλοκαιρινό camp φτάνει στο τέλος του πάρα τον αρχικό προγραμματισμό που ήταν για 2 μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας Piperi Meating Point για την στήριξή του, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τα κορίτσια για την προθυμία με την οποία συμμετείχαν στις προπονήσεις. Ευελπιστώ το πρόγραμμα στην συνέχεια, να μου επιτρέπει την ενασχόληση μου με τις ακαδημίες. Οι ακαδημίες του Πανναξιακού αξίζουν και έχουν μέλλον".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares