Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 19:54

Κόντρα στον Πανθηραϊκο με τον Εθνικό ο Φύτρος

Στον Εθνικό Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο γνωστός σε όλους μας Σαντορινιός ποδοσφαιριστής, 21χρονος επιθετικός, Σόλωνας Φύτρος.

Ο Φύτρος είναι πολύ πιθανό να τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Πανθηραϊκό, αφού υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Εθνικό για της 10 του Αυγούστου, ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τουλάχιστον δύο φορές.

Το πρώτο δελτίο στην ΕΠΣ Κυκλάδων για τον Φύτρο εκδόθηκε για λογαριασμό της ομάδας του Πύργου Σαντορίνης, όπου το ταλέντο του σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, έχοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

Επόμενος σταθμός του η Κ20 του Εργοτέλη της super league, στον οποίο έμεινε για τη σεζόν 2013-2014.

Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014 - 2015 αγωνίστηκε στον Θρίαμβο Αθηνών (Α΄Αθήνας), ενώ τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Πανθηραϊκό.

Ενδεικτικό του ταλέντου του παίκτη είναι η καταγραφή του ως ταλέντο σε τουρνουά στο Λουτράκι το 2010 και έπειτα η κλήση του από την Λίβερπουλ το 2012, με τον Αγγλικό σύλλογο να του δίνει την ευκαιρία συμμετοχής σε επίσημες προπονήσεις - δοκιμές. Την ίδια χρονιά πέρασε και από τα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στον Εθνικό μας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ακραίος επιθετικός Σόλωνας Φύτρος.
Ο 21 χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αγία Παρασκευή ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανθηραικό τον οποίο θα βρει και αντίπαλο του στις 10 του μηνός στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν. Ο Φύτρος είναι 21 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Εχει περάσει και από την Κ 20 του Εργοτέλη και από τον Θρίαμβο Αθηνών και τα Σούρμενα, ενώ σε ηλικία 17 ετών έζησε την εμπειρία της Λίβερπουλ στην οποία πήρε μέρος σε κάποιες προπονησεις ύστερα από κλήση των Αγγλων που τον είχαν παρακολουθήσει σε τουρνουά. .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares