Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 23:55

Μωραϊτης: Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι

Ο Βαγγέλης Μωραίτης μετά από την πολυετή παρουσία και προσφορά του στην ομάδα του Ηρόδοτου θα φορέσει φέτος τη φανέλα του Πανθηραϊκού συνοδεύοντας την ομάδα της Σαντορίνης στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Ηρακλείωτης επιθετικός μίλησε στο prismasport.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα της Σαντορίνης, αλλά και για τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα τονίζοντας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Πανθηραϊκού. Οι συμπαίκτες μου με το προπονητικό team αλλά και η διοίκηση φαίνεται από τόσο νωρίς πως είμαστε όλοι μαζί, μια ομάδα, μια γροθιά και μας έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Ο στόχος της ομάδας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία μιας και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική κατηγορία. Όμως αυτή η ομάδα πιστεύω πως δεν είναι μόνο για την σωτηρία της στην Γ' Εθνική καθώς υπάρχει καλό υλικό και αυτό θα φανεί στην πορεία. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν λέω μεγάλα λόγια, όλα πρέπει να τα δείχνουμε στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης!".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares