Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 16:11

Θα χτίσουμε μια ομάδα με προοπτική!

Το διψήφιο νούμερο θα πλησιάσουν οι ανακοινώσεις μεταγραφών της Άνω Μεράς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr.

Η διοίκηση του Μυκονιάτικου σωματείου με αθόρυβες και μεθοδικές κινήσεις φαίνεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την ομάδα και θα την κατατάξουν μέσα στις δυνατές της Α΄κατηγορίας.

Παράλληλα με το ανδρικό τμήμα οι άνθρωποι της διοίκησης ποντάρουν πολλά και στα τμήματα ακαδημιών, όπου ο Στέλιος Λεβογιάννης έχει αναλάβει να δημιουργήσει μία νέα γενιά γηγενών ποδοσφαιριστών.

Όσο αφορά την προετοιμασία, τα δύσκολα για την Άνω Μερά έρχονται την Πέμπτη 25/8, στο γήπεδο στην φυσική έδρα της ομάδας, όπου ο Νίκος Τζιόβας και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μανταφούνης θα ξεκινήσουν το μοντάρισμα.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις και το πλάνο που έχει τεθεί βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Νίκο Τζιόβα, που σε δηλώσεις τους στο sportcyclades.gr δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα συνεργασία: ''Έχουμε πολύ καλή προοπτική σαν ομάδα και η μέχρι τώρα συνεργασία μου με την διοίκηση με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς βλέπω ότι υπάρχει ένα σωστό πλάνο και σχεδιασμός, ενώ το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό''.

Ποιος είναι ο σχεδιασμός; Μία ομάδα με προοπτική και μικρό μέσω όρο ηλικίας είναι αυτό που ήθελε να δουλέψει εξαρχής ο Νίκος Τζιόβας: ''Φετινός μας στόχος είναι μία καλή πορεία και παράλληλα το χτίσιμο μιας ομάδας που θα έχει μέλλον. Θα στηριχτούμε πάνω σε παίκτες με μικρό όρο ηλικίας που θα πλαισιωθούν από του έμπειρους που ήδη υπάρχουν''. 

Όσο αφορά το πλάνο της προετοιμασίας ο κ. Τζιόβας, τόνισε: ''Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο έργο, αφού θα πρέπει να μοντάρουμε μία ομάδα που θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της. Όλοι οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα υπολογίζονται κανονικά και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να χτίσουμε μία ομάδα με προοπτικές''.

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares