Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 18:18

''Σαφάρι'' για παίκτες στην Πάρο

Η δηλωμένη πρόθεση και των τεσσάρων Παριανών ομάδων να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, έχει δημιουργήσει έναν άτυπο ανταγωνισμό στην προσπάθεια τους να συγκροτήσουν όσο το δυνατόν πιο δυνατά ρόστερ.

Οι συνενώσεις και οι κοινοί κάθοδοι που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει μία ασάφεια σχετικά με το που ανήκουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που η ιδέα για μία ομάδα στο νησί δεν προχώρησε, τώρα που τα πράγματα επανήλθαν στην αρχική τους μορφή οι παράγοντες πιέζουν, κυρίως συναισθηματικά, ποδοσφαιριστές που είναι αναποφάσιστοι.

Ο ΑΟ Πάρου λόγω της συμμετοχής του στην Α κατηγορία φαίνεται να έχει προβάδισμα στην προσέλκυση παικτών και ελπίζει τόσο στην παραμονή μερικών που προέρχονται από τον Νηρέα, όσο και στον ερχομό άλλων όπως ο ικανότατος Αλέξανδρος Παντελαίος που σαφώς θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αν τελικά η ομάδα που τον ανέδειξε ο Μαρπησσαικός δηλώσει όπως όλα δείχνουν συμμετοχή στην Β κατηγορία.

Μεγάλη προσπάθεια κάνει ο Αστέρας Μαρμάρων για τον οποίον πολλοί αμφιβάλλουν αν τελικά μπορέσει να ανασυγκροτηθεί.

Ο Νηρέας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, κάτι όχι εύκολο αφού δεν είναι ξεκαθαρισμένη η κατάσταση στον σύλλογο, καθώς εκτός των άλλων ορισμένοι βασικοί σταμάτησαν το ποδόσφαιρο.

Στον ΑΟ Πάρου το Σαββατοκύριακο θα κριθεί και επίσημα το θέμα του Δ.Τριανταφυλλάκου που κλήθηκε να επιστρέψει για την τελική συμφωνία.

>Ανοικτό είναι και το θέμα του προπονητή στον Μαρπησσαικό με την περίπτωση της συνέχισης της συνεργασίας με τον Π.Κεχαγιά να μην είναι ξεκαθαρισμένη.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares