Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 18:12

Καλοκαιρινές διαδρομές III

Ο Αλόνσο πιστεύει ότι η McLaren θα εντυπωσιάσει στο Σπα Ο Αλόνσο πιστεύει ότι η McLaren θα εντυπωσιάσει στο Σπα

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο η δράση επιστρέφει στη Formula 1 μετά την αυγουστιάτικη διακοπή και οι οδηγοί με τις ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για το βελγικό γκραν πρι στην πίστα του Σπα. Ο Φερνάντο Αλόνσο λοιπόν δήλωσε σχετικά:

«Πρέπει να έχεις ένα δυνατό πακέτο στο Σπα, όσον αφορά την εμφάνιση και την αξιοπιστία. Περισσότερο από το 70% του γύρου οδηγούμε με τέρμα το γκάζι, πράγμα που θα είναι από μόνο του μία πρόκληση, αλλά έχουμε δείξει στους προηγούμενους αγώνες, ακόμα και σε αγώνες που στατιστικά θα ήταν δύσκολοι για εμάς, δουλέψαμε σκληρά και ξαφνιάσαμε και τους εαυτούς μας με το επίπεδο της εμφάνισής μας σχετικά με τους αντιπάλους μας.»

«Αισθάνομαι αναγεννημένος κι έτοιμος για τις απίστευτες στροφές αυτής της θρυλικής πίστας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτούμε σε αυτή την πίστα: στρατηγική, ελαστικά, καύσιμα, διαχείριση ελαστικών, και μετά έχουμε και τον καιρό. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό αυτής της πίστας που πάντα επιφυλάσσει κάτι απρόσμενο και υπάρχει πάντα λίγο δράμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπότε ελπίζω να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε προκύψει.»

Κβίατ: καλό μέρος για να συνεχίσω την καριέρα μου η Toro Rosso

Αισιόδοξος για το μέλλον του με την Toro Rosso εμφανίζεται ο 22χρονος Ρώσος μετά την ψυχολογική του καταστροφή που του προκάλεσε ο υποβιβασμός του από τη Red Bull νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

«Αγαπάω τη Formula 1, αλλά δε διασκέδαζα καθόλου το Μάιο και τον Ιούνιο. Αυτοί οι μήνες δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος για εμένα πνευματικά, αλλά κάποιες φορές αυτό συμβαίνει στην καριέρα σου και το μέλλον είναι καλύτερο. Είναι μία αρκετά διακεκομμένη η καριέρα μου, δεν είμαι πλέον ένας αρχάριος οδηγός και αναζητώ τη συνέπεια, κι ένα μέρος για να ηρεμήσω και να δείξω την πραγματική μου ικανότητα. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου.»

«Στην Toro Rosso αισθάνομαι άνετα. Γνωρίζω τους ανθρώπους εδώ, κι αυτό που απομένει τώρα είναι η συνέπεια με το αυτοκίνητο και τα προβλήματα που έχουμε μέσα στην πίστα, και μόλις τα λύσουμε αυτά τα υπόλοιπα θα έρθουν. Πάνω κάτω γνωρίζω τι πρέπει να κάνω στο μέλλον.»

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares