Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 19:26

Καλοκαιρινές διαδρομές II

Ο Αλόνσο ζητάει συνέπεια στους κανονισμούς της Formula 1

Τη φετινή σεζόν η παγκόσμια ομοσπονδία έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στους κανονισμούς με πιο πρόσφατη την απελευθέρωση στη συνομιλία των οδηγών με τις ομάδες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Περί αυτού τοποθετήθηκε λοιπόν ο Φερνάντο Αλόνσο μεταφέροντας και το μούδιασμα που υπάρχει μεταξύ των οδηγών. Ο πιλότος της McLaren Honda δήλωσε:

«Σίγουρα δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο στο άθλημά μας να αλλάζουν τόσο γρήγορα οι κανονισμοί. Τις περισσότερες φορές επιστρέφουμε σε αυτό που ίσχυε δύο εβδομάδες πριν, ή δύο μήνες πριν, ή δύο χρόνια πριν. Οπότε απλά περιμένουμε κι ακούμε τους μηχανικούς, την ομάδα, για το τι επιτρέπεται να κάνουμε και τι δεν επιτρέπεται, σε κάθε κατατακτήριες και σε κάθε αγώνα και αυτό συμβαίνει πάνω κάτω συνέχεια εδώ και τέσσερις μήνες.»

«Είμαστε πάντα σε μία δυσκολία και από την οπτική των οδηγών, προσπαθούμε να είμαστε με το μέρος των κανονισμών γιατί δεν τους δημιουργούμε και δεν έχουμε αυτές τις αποφάσεις στα χέρια μας. Ελπίζω να πετύχουμε κάποια συνέπεια, αλλά για εμάς δεν είναι πρόβλημα επειδή αυτή είναι η δουλειά μας, αλλά για τους οπαδούς και τους θεατές θα έκανε καλό η συνέπεια των κανονισμών.»

Χόρνερ: ευχαριστούμε τη Renault για τον κινητήρα

Μπορεί πέρυσι οι σχέσεις Red Bull- Renault να ήταν στο ναδίρ, ωστόσο πλέον η αυστριακή ομάδα αναγνωρίζει τη βελτίωση του γαλλικού κατασκευαστή και δια στόματος Κρίστιαν Χόρνερ της αποδίδει μερίδιο από την επιτυχία δηλώνοντας πως έχει καλυφθεί η μισή διαφορά με τη Mercedes. Ο επικεφαλής της Red Bull δήλωσε στο Autosport.com:

«Η πιο σημαντική πρόοδος έγινε στον κινητήρα, για να αποδώσουμε και τα εύσημα. Οι άνθρωποι που εργάστηκαν σε αυτό το κομμάτι άλλαξαν τη φιλοσοφία, έφεραν σημαντικές βελτιώσεις κι ο κινητήρας έχει κάνει ξεκάθαρα βήματα μπροστά. Πιθανότατα μειώσαμε στο μισό τη διαφορά μας από τη Mercedes και φαίνεται να υπάρχει σωστή κατεύθυνση.»

«Βελτιώσαμε και το σασί, αλλά φυσικά αυτά τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν συνδυαστικά, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο θα έλεγα ότι είναι η βελτίωση του κινητήρα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και δεν φανταζόμασταν αυτά τα αποτελέσματα ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Η αίσθησή μας είναι ότι μπορούμε να παλέψουμε με τη Ferrari σε αυτό το πρωτάθλημα, κι εάν καταφέρουμε να τους κερδίσουμε για τη δεύτερη θέση των κατασκευαστών, θα ήταν κάτι απίστευτο.»

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλοκαιρινές διαδρομές... Καλοκαιρινές διαδρομές III »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares