Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 22:40

Καλοκαιρινές διαδρομές...

Στις καλοκαιρινές διαδρομές θα ασχοληθούμε με ειδήσεις από το χώρο της Formula 1 κατά τη διάρκεια της διακοπής του Αυγούστου. Στις καλοκαιρινές διαδρομές θα ασχοληθούμε με ειδήσεις από το χώρο της Formula 1 κατά τη διάρκεια της διακοπής του Αυγούστου.

Mea culpa του Χάκινεν για το Φερσταπεν

Ο Μίκα Χάκινεν παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και πως δε θα έπρεπε να ασκήσει τόσο έντονη κριτική στο Μαξ Φερσταπεν για το νεαρό της ηλικίας του. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 κι έχει αναγκάσει πολλούς πολέμιούς του να ανασκευάσουν τις αρνητικές τους απόψεις, μεταξύ των οποίων και ο δις Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής:

«Δε θα άφηνα ποτέ ένα τόσο νεαρό οδηγό να αγωνιστεί στη Formula 1. Tου άσκησα προσωπική κριτική όταν μπήκε στη Formula 1. Αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα άδικο, κι βοήθησε στο να κατανοήσω ότι οι νέες και οι νέοι είναι πολύ πιο έτοιμοι σε αυτό τον κόσμο. Πρέπει να τους αφήσουμε να μιλήσουν, πρέπει να ακούσουμε αυτό που έχουν να πουν.»

«Προφανώς, είναι πολύ σπουδαία αυτά που έχει πετύχει ο Μαξ. Κι εγώ όταν ήμουν 16-17 κι έκανα go kart, ήταν απίθανα. Ήταν απίστευτα ανταγωνιστικά, τα υλικά, η πειθαρχία, και τα φυσικά εφόδια. Κι αυτό που σκεφτόμουν τότε, ήταν πως ένιωθα έτοιμος να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αλλά τότε δε συνηθιζόταν να κοιτούν τόσο μικρούς οδηγούς σε ηλικία για τους μεγάλους αγώνες της Formula 1. Όπως και να 'χει πάντως, χρειάζεσαι σπουδαίο ταλέντο και μεγάλη πειθαρχία για να πετύχεις και προφανώς ο Μαξ έχει κάνει σπουδαία δουλειά».

Φέτελ: η Ferrari μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο

Η Ferrari αγώνα με τον αγώνα αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός κάνει βήματα προς τα πίσω, με αποκορύφωμα το γερμανικό γκραν πρι όπου η Red Bull την προσπέρασε στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Παρ' όλα αυτά ο Φέτελ δηλώνει ότι οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ χρήσιμοι κι εξηγεί το γιατί:

«Νομίζω ότι οι τελευταίοι δύο αγώνες ήταν δύσκολοι για εμάς. Καταλάβαμε πολλά για τη δύναμη και τις αδυναμίες του μονοθεσίου μας, οπότε ξέρουμε σε τί να επικεντρωθούμε. Νομίζω ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Προφανώς και δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση εν μία νυκτί, αλλά έχουμε πλάνο και νομίζω ότι στο δεύτερο μισό θα είμαστε αρκετά καλύτεροι».

«Το σημαντικό είναι ότι καταλάβαμε, κι ότι πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, άρα οι δύο τελευταίοι αγώνες με βάση αυτό, ήταν πολύ εκπαιδευτικοί για να καταλάβουμε τις δυνατότητές μας και τις αδυναμίες μας  συγκριτικά με τις Red Bull και Mercedes».

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares