Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 21:29

Χάμιλτον και καλό καλοκαίρι

Στον τελευταίο αγώνα πριν την καλοκαιρινή διακοπή ο Λιούις Χάμιλτον θριάμβευσε στο γερμανικό γκραν πρι στο Χοκενχάιμρινγκ κι έτσι πέτυχε την έκτη του φετινή νίκη διευρύνοντας κι άλλο το προβάδισμά του έναντι του Ρόσμπεργκ στη βαθμολογία. Δεύτερος τερμάτισε ο Ρικιάρντο και τρίτος ο Φερστάπεν σε μία ονειρική ημέρα για τη Red Bull.

Σε μία από τις πιο ήρεμες νίκες της καριέρας του μετέτρεψε ο Λιούις Χάμιλτον τον αγώνα στη Γερμανία αφού όμως πρώτα έκανε μία φανταστική εκκίνηση και για άλλη μία φορά άφησε το Νίκο Ρόσμπεργκ να κυνηγάει σε όλο τον αγώνα, τις άπιαστες γι αυτόν Red Bull. Οι δύο ταύροι μαζί με το Βρετανό οδηγό της Mercedes ήταν οι μεγάλοι διακριθέντες στο σημερινό αγώνα με την αυστριακή ομάδα να ξεπερνάει τη Ferrari στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Η Scuderia και πάλι ήταν κατώτερη των περιστάσεων με τους Φέτελ και Ραικόνεν πλέον να μην μπορούν να φτάσουν τους δύο οδηγούς της Red Bull. Στην ιταλική ομάδα συνεχίζεται η απόλυση στελεχών προκειμένου να αλλάξει η εικόνα και στο Μαρανέλο προσπαθούν να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αξιοπρόσεκτη πρόοδο έχει σημειώσει η McLaren Honda με τους Ιάπωνες να έχουν βελτιώσει τρομερά τον κινητήρα τους δίνοντας την ευκαιρία στους οδηγούς τους να παλεύουν ακόμα και με γρηγορότερα μονοθέσια από αυτούς. Πολύ υποσχόμενη εμφάνιση έκανε και η Renault, με τη γαλλική ομάδα να βρίσκεται σε τροχιά βελτίωσης με το στόχο πλέον να τίθεται σε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για το 2017.

Ο Χάμιλτον ξεπέρασε την κρίση του στους πρώτους αγώνες και το -43 που βρισκόταν από το Ρόσμπεργκ κι έχε πάρει κεφάλι στο πρωτάθλημα, όπου μοιάζει ο όνος του αντίπαλος να είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Σε όσους αγαπάμε τις παλιές πίστες σήμερα χαρήκαμε πολύ βλέποντας τη δράση να επιστρέφει στο Χοκενχάιμ αλλά και στο άκουσμα της συμφωνίας της Μόντσα για να διοργανώνει το ιταλικό γκραν πρι μέχρι το 2020. Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares