Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 11:35

Νέα σελίδα με Χρυσοχό ο Νηρέας‏

Η κακή περένθεση για τον Νηρέα με την αδρανοποίηση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος δείχνει να τελειώνει.

Η ομάδα της Νάουσας με την πλούσια πδοσφαιρική παράδοση και ιστορία, ψάχνει την διέξοδο για να ξαναμπεί στον Κυκλαδίτικο ποδοσφαιρικό χάρτη.

'Εχοντας βάση τα τμήματα υποδομής που επιβίωσαν παρά τα τεράστια προβλήματα κυρίως λόγω της έλλειψης εγκαταστάσεων, χάρις των προσπαθειών και της αγάπης συγκεκριμένων ανθρώπων, η διοίκηση της ομάδας χαράζει την πορεία για την νέα εποχή και πρώτο βήμα ήταν η ανάθεση της θέσης του προπονητή στον Λευτέρη Χρυσοχό.

Ο Λευτέρης Χρυσοχός, που είχε συζητήσεις και με άλλη ομάδα του νησιού, έχει ποδοσφαιρική φιλοσοφία που ταιριάζει με τις υπάρχουσες συνθήκες του συλλόγου και η κατάρτιση του θα του επιτρέψει να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση.

Ο νέος κόουτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Αγ. Παρασκευής και στη συνέχεια φεύγοντας από την Αθήνα για σπουδές αγωνίστηκε σε Πατρέα, ΑΟ Καστριτσίου και ΑΟ Δρεπάνου, ενώ παράλληλα συμμετείχε στην μικτή ομάδα του πανεπιστημίου Πατρών.

Μετά τον διορισμό του στις Κυκλάδες σαν καθηγητής μέσης εκπαίδευσης αγωνίστηκε διαδοχικά στην ΑΕ Στενής Τήνου, Πύργο Σαντορίνης ,Κηφισιά 2010, ΑΟ Πάρου και Νηρέα.

Το 2013 παρακολούθησε την σχολή προπονητών της ΟΥΕΦΑ και περνώντας επιτυχώς τις εξετάσεις έγινε κάτοχος του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β, ενώ το καλοκαίρι τον είδαμε να παρακολουθεί το Gerards Soccer Cup [βλ. φώτο] και το σεμινάριο προπονητών, που πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του θα γνωστοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και το πλάνο του για τους στόχους της νέας σεζόν.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares