Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 11:39

Εξελίξεις με αλλαγή προπονητή στον Μαρπησσαικό

Κινητικότητα στην ομάδα της Μάρπησσας. Μετά την απόφαση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας το Δ.Σ του συλλόγου ανακοίνωσε την αλλαγή προπονητή.

Με μία ανακοίνωση γνωστοποιεί την μετάθεση σε άλλα καθήκοντα του Π. Κεχαγιά, με πολλές ευχαριστίες και εγκώμια για το έργο του.

Άλλωστε κανείς δεν ξεχνά πως υπό τις οδηγίες του επετεύχθη η εξαιρετική πορεία της ομάδας την περσινή χρονιά. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο. Ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και ποιο θα είναι το νέο πόστο του Π.Κεχαγιά.

Η διοίκηση τηρεί μυστικότητα για τον νέο κόουτς, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι σε επαφή με όνομα έκπληξη εκτός Πάρου με βαρύ βιογραφικό.

Όσον αφορά τις αρμοδιότητες του τεχνικού συμβούλου που αναφέρει το δελτίο τύπου, μάλλον εννοείται η ενασχόληση με τις ακαδημίες κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι, ένας χώρος που οι Μαρπησσαίοι έχουν φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους των Κυκλάδων για την αλλαγή αρμοδιοτήτων του κυρίου Κεχαγιά Παναγιώτη (προπονητή ανδρικού τμήματος). Ο κύριος Κεχαγιάς ανέλαβε ένα δύσκολο κομμάτι την περασμένη αθλητική χρονιά μετά την τετραετή αδρανοποίηση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος ,όπου κατάφερε μαζί με τους αθλητές να δημιουργήσουν ένα σύνολο όπου όλοι στις Κυκλάδες του έδωσαν απλόχερα το χειροκρότημα που του άξιζε . Ο άνθρωπος Κεχαγιάς είναι μέλος πλέον των δελφινιών και θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του από άλλο πόστο αυτό του τεχνικού συμβούλου στα ποδοσφαιρικά τμήματα , έξαλλου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν περισσεύει κανείς και όλοι μπορούν να βοηθήσουν τον αθλητισμό από οποιοδήποτε πόστο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το σύλλογο για την περσινή χρονιά και την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε ,το σίγουρο είναι ότι πέρυσι ο σύλλογος έγραψε μια ξεχωριστή σελίδα στην διαδρομή του μέσα στον χρόνο και ένα μεγάλο μερίδιο είχε και ο μακεδόνας προπονητής, άνθρωπος Παναγιώτης Κεχαγιάς.

Τo Δ.Σ. 25/08/2016 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares