Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 23:39

Αποκλειστικό: Κοντά σε ανακοίνωση προπονητή ο ΠΑΣ Τήνου

Δυνατά στο παιχνίδι θέλει να μπει ο ΠΑΣ Τήνου που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με έμπειρο προπονητή Δυνατά στο παιχνίδι θέλει να μπει ο ΠΑΣ Τήνου που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με έμπειρο προπονητή

Όποιος νομίζει ότι ο ΠΑΣ Τήνου μάλλον κάνει λάθος, αφού αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα από το νησί του ''Αιόλου'' βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο ΠΑΣ Τήνου φέτος θα παρουσιαστή με τρία τμήματα στο πρωτάθλημα, αφού η δραστήρια διοίκηση του σκοπεύει να δηλώσει το Ανδρικό τμήμα, όπως και τις Κ16 και Κ14.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της διοίκησης ο φετινός στόχος θα ειναι να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις μικρές ηλικίες, ώστε να βγουν ταλέντα που θα εκπροσωπήσουν επάξια το Τηνιακό ποδόσφαιρο. Όσο αφορά την επιστροφή της Ανδρικής ομάδας, αυτή θα επικεντρωθεί στο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να έχει μία καλή παρουσία στην Β' κατηγορία.

Και κλείνουμε όπως αρχίσαμε, δηλαδή με τον υποψήφιο νέο τεχνικό του ΠΑΣ Τήνου, ο οποίος έχει μεγάλη προϋπηρεσία από τα πρωταθλήματα του Πειραιά και της Αθήνας, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος uefa B'.

Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε στην Τήνο και μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης και αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθούν και τα τυπικά που απομένουν, θα υπάρξει άμεσα η ανακοίνωση της συνεργασίας τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares