Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 12:34

Ρόσμπεργκ ο θριαμβευτής στη Μόντσα

Μετά το Βέλγιο ο Νίκο Ρόσμπεργκ κατέκτησε τη νίκη και στο ιταλικό γκραν πρι, κάνοντας μία εντυπωσιακή επιστροφή από το -17 στο -2 στη βαθμολογία του πρωταθήματος, κι όλα αυτά μέσα σε δύο αγώνες με τη καλοκαιρινή διακοπή να τον έχει αναγεννήσει. Δεύτερος τερμάτισε ο Χάμιλτον και τρίτος ο Φέτελ.

Κι ενώ οι εκκινήσεις του Ρόσμπεργκ κάθε άλλο παρά το δυνατό του σημείο ήταν, ήρθε και η στιγμή που ανέτρεψε τα δεδομένα. Εκκινώντας από τη δεύτερη θέση του γκριντ, ο Γερμανός εκμεταλλεύτηκε και την κακή εκκίνηση του Χάμιλτον και βρέθηκε στην κορυφή κατακτώντας την πρώτη του νίκη στην ιστορική πίστα της Μόντσα. Ο οδηγός της Mercedes σε ένα αλάνθαστο αγώνα οδήγησε συντηρητικά χωρίς να πιεστεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Στον αντίποδα, ο συναθλητής του στη Mercedes Λιούις Χάμιλτον πραγματοποίησε τραγική εκκίνηση, πράγμα ασυνήθιστο για τον ίδιο, κι αφού έπεσε στην έκτη θέση, χρειάστηκε στρατηγική 2 πιτ στοπ για να πάρει τους 18 βαθμούς της δεύτερης θέσης.

Καλός αγώνας με αντίκρισμα μετά από αρκετό καιρό για τη Ferrari, με τις αναβαθμίσεις στον κινητήρα να πιάνουν τόπο και να φέρνουν τους Φέτελ και Ραικόνεν στις θέσεις 3 και 4. Η ιταλική ομάδα που αγωνιζόταν εντός έδρας έδειξε σημάδια βελτίωσης, σταθερότητας, κι αξιοπιστίας με τους tifosi να ενθαρρύνουν τα κόκκινα αλογάκια. Η Scuderia ήταν καλή, ωστόσο το χάσμα με τη Mercedes έδειχνε ακόμα αγεφύρωτο κι όπως λένε κι οι Βρετανοί ήταν "the best of the rest".

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares