Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 00:29

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθησαν

Στον ιδιαίτερα εντυπωσιακό χώρο του "LE CIEL" στο Ημεροβίγλι, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Πανθηραϊκού Α.Ο ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Τον Πανθηραϊκό τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί φίλοι και μέλη του Σωματείου, ο αντιδήμαρχος Θήρας κ. Μάρκος Καφούρος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος κ. Κώστας Αντωνίου, το μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Μάριος Γαλανός, οι εκπρόσωποι του Α.Ο Θήρας κ. Ανδρέας Πατηνιώτης και κ. Σπυριδούλα Σιγάλα, εκπρόσωποι της Λάβας Εμπορείου κ. Μανώλης Νομικός και κ. Αντώνης Καντζέλης, και ο οικονομικός σύμβουλος της ομάδας μας κ. Μανώλης Ορφανός. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υπεύθυνος ακαδημιών κ. Άκης Ξαγοράρης και οι γυμναστές-προπονητές των ακαδημιών κ. Δημήτρης Κρεμμύδας και κ. Βαγγέλης Τσοβάρας. 

Η δημοσιογράφος του Volcano TV κ. Μαντώ Στουρνάρα προλόγισε την εκδήλωση, αναφερόμενη στην ιστορία και την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα  και παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές και το Τεχνικό και Ιατρικό Επιτελείο. 

Επίσης παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της ομάδας μας καθώς και οι χορηγοί αυτής, οι οποίοι είναι το Graffiti Music Cafe, το Paper Shop, το Le Ciel και το Sunset Oia Sailing Cruises.

Ακολούθησε πλούσιο δείπνο για όλους τους παρευρισκόμενους. 

Την τηλεοπτική κάλυψη της βραδιάς επιμελήθηκε ο κ. Ρίζος Μυτιληναίος με την κάμερα του Volcano TV.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση της ομάδας μας. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αλέξανδρο Τσιάρα και το προσωπικό του Le Ciel για την άψογη φιλοξενία.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares