Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 12:07

Ο απόλυτος οδηγός του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Πλησιάζουμε αισίως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου. Το Grandsport.gr σας παρέχει έναν πλήρη οδηγό και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τις ομάδες του 4ου Ομίλου.

Ρόστερ, μεταγραφές, το πρόγραμμα όλων ομάδων και ότι άλλο θα σας φανεί χρήσιμο θα τα βρείτε παρακάτω στον απόλυτο οδηγό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Όμιλο, αυτόν των κρητικών ομάδων.

Άγιος Ιερόθεος:  Νέα ομάδα, νέοι στόχοι

agios ierotheos

Με νέα ομάδα, νέο προπονητή τον Μαργαρίτη Χατηαλέξη, ο Άγιος Ιερόθεος έχει βάλει ως πρώτο στόχο την άνετη παραμονή του στη Γ’ Εθνική και από κει και έπειτα να προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό σε μια δύσκολη κατηγορία, η οποία φυσικά κρύβει εκπλήξεις.

Ήρθαν: Δάρρας, Θανόπουλος, Μανδύλης, Κετσετζόγλου, Σαγανάς, Γκουτσούλας, Καμαρέτσος, Ζήκος, Πολίτης, Σούφλας, Κωστούλας, Ανταλής, Κυρίτσης, Τρακόσης,

Παρέμειναν: Μπιρμπίλι, Καραμέρης, Γούλας, Κρητικός, Κούντου.

Προπονητής: Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Η νεοφώτιστη της Γ’ Εθνικής

inka filiko1

Η νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων δείχνει πως ήρθε για να μείνει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Με τον Γιάννη Κατσούλη στο πάγκο της για ακόμα μια χρονιά, το ΙΝΚΑ έχει προσθέσει στο ρόστερ του σημαντικές μονάδες, όπως οι Καρβουνιάρης, Γκουτσίδης και Παληγεώργος, οι οποίοι μαζί με το υπάρχον υλικό καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς τους “ερυθρόλευκους”.

Ήρθαν: Παπαθανασίου, Δρακάκης, Γκουτσίδης, Τσικουδάκης, Παληγεώργος, Γεωργίου, Βουρβαχάκης, Σταθινάκης, Κυτράκης, Καρβουνιάρης.

Παρέμειναν: Κομπογεννητάκης, Ντεντάκης, Βεστάκης, Ταταράκης, Ζντράβκοβιτς, Βλαχάκης, Λέντι, Περδικάκης, Σφακιωτάκης, Γιακουμάκης, Γαλανίδης, Καλοριζικάκης, Ασκητίδης, Τσίτας

Προπονητής: Κατσούλης Γιάννης

Εθνικός Πειραιώς: Με την ίδια συνταγή

ethnikos 1

Λίγες προσθήκες μέχρι στιγμής για την ομάδα του Εθνικού, με το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη να δείχνει πως ακολουθεί την ίδια συνταγή με την περυσινή χρονιά. Μαρούδας, Φύτρος, Μπεχλιβανίδης και Λευκόπουλος, είναι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι με το ήδη υπάρχον υλικό,

Ηρθαν: Λευκόπουλος, Φύτρος, Μπεχλιβανίδης, Μαρούδας,

Παρέμειναν: Στρατάκης, Μαρτίνος, Μαντζώρος, Σουλελές, Βουτσινάς, Στασινός, Βλάχος, Κομνηνός, Παυλάκης, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός, Μάναλης, Πίσσας, Φωτιάδης, Γερολύμος, Θωμαΐδης, Λεκαράκος, Λεωνιδόπουλος, Σιγαλάκος.

Προπονητής: Θύμιος Γεωργούλης

Εργοτέλης: Το ξεκάθαρο φαβορί

ergotelis ermis zonianon 16

Με ονόματα όπως οι Λεάλ, Καλέ, Κοιλιάτας, Στεφανάκος και Πόι, ο Εργοτέλης έχει σαφώς το πιο ποιοτικό και πλήρης ρόστερ της κατηγορίας. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν ως το απόλυτο φαβορί του Ομίλου και έχοντας ως μοναδικό σκοπό την πρωτιά και συνάμα την άνοδο στη Football League.

Ήρθαν: Τζανής, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Τσουμάγκας, Στεφανάκος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Ζουμπουλάκης, Λεάλ, Καλέ, Μισέλ, Καϊμακαμούδης, Βασιλειάδης, Καρράς, Πόι, Κολόκας, Γκοτσούλιας.

Παρέμειναν: Σηφάκης, Λυδάκης, Βογιατζής, Πολυχρονάκης, Μανουσάκης, Μπερουασβίλι

Προπονητής: Χατζηνικολάου Γιάννης

Ερμής Ζωνιανών: Ακόμα πιο ψηλά τον πήχη

ermis zonianon 17

Νέος προπονητής (Πετράκης Γιώργος), νέο ρόστερ και στόχοι ακόμα πιο υψηλοί από την περασμένη χρονιά. Η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών έχοντας φτιάξει ένα πλήρης σύνολο για το φετινό πρωτάθλημα θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται τη σεζόν που ξεκινάει, με τις προσθήκες των Φαμπίνιο, Σεχολάρι, Τοπούζη, Κόλλια να δίνουν ποιότητα και τις παραμονές των Πλουσή, Ταβλαδωράκη και Ανυφαντάκη να προσδίδουν την εμπειρία που χρειάζεται η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ήρθαν: Κόλλιας, Ζερβός, Κοζυράκης, Σεχολάρι, Προβυδάκης, Χατζηβασίλης, Χριστοδούλου, Πρωτογεράκης, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Γεωργούλης, Πουλάκης, Λογοθέτης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης.

Παρέμειναν: Πλουσής, Πασιαλής, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Σκουτέλης, Γεμιστός, Λαδιανός, Γιακουμάκης, Ανδρεαδάκης.

Προπονητής: Πετράκης Γιώργος

Ηλυσιακός: Πιπίνης και Ιωάννου τον ανεβάζουν επίπεδο

ilysiakos

Ιωάννου και Πιπίνης κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και στον Ηλυσιακό δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι οι εν λόγω ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν για ακόμα μια χρονιά να φανούν ανταγωνιστικοί και αυτό το δείχνουν με τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησαν. Πλήρες ρόστερ, έμπειρη ομάδα και

Ήρθαν: Δημακάκος, Καλογιάννη, Γεωργακόπουλος, Ρόπας, Ζουζουλής, Πεχλιβανίδης, Μανδαμαδιώτης, Σαμιώτης, Γκορόγια, Ρέβας, Κούτρος, Λουσιέν, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Βουτσιώτης, Σάμαρης, Κάλφας, Μητσόπουλος, Γραμματίκας, Πιπίνης, Καντούτσης

Παρέμειναν: Σηφάκης, Φλέγγας, Κοντοπίδης, Ιωάννου

Προπονητής: Σταυριανός Ισίδωρος

Θύελλα Ραφήνας: Λίγες και καλές κινήσεις

Πέντε μεταγραφικές κινήσεις έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η Θύελλα Ραφήνας, η οποία κράτησε τον περυσινό βασικό κορμό της, ο οποίος πλαισιώθηκε με ποιότητα και εμπειρία. Στόχος της ομάδας της Ραφήνας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής για ακόμα μια χρονιά.

Ήρθαν: Βασίλης Παπαδόπουλος, Αφράτης, Γκίκας, Παναγιωτόπουλος, Δημητρίου

Παρέμειναν: Χαρακτίδης, Ζέκιο, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Ανδρεαδάκης, Βαζέχα, Μπουντάκης, Πάντος, Κατσικάτσος, Αράπης, Στάφα, Φρίγκης, Ντόσκας, Γεωργιάδης, Μπουντάκης, Μαστρογιαννούδης, Μπαξεβάνης, Σχοινάς, Μαρινάκης,  Σαντίκου, Κούνας

Προπονητής: Τσιγκούλης Πέτρος

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Μια εποικοδομητική χρονιά

ialysos

Να κάνει μια καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη θέλει ο Ιάλυσος, ο οποίος κράτησε τον βασικό κορμό της περασμένης χρονιάς, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε η ομάδα της Ρόδου προσδοκούν σε ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ήρθαν: Λερογιάννης, Γιαννόπουλος, Αρχοντούλης, Μανακούσιο, Μανωλάγκας, Λίτσος, Πουφλής, Καπνόπουλος, Τσόφλιος

Παρέμειναν: Παφιάκης, Σταύλας, Γούλας, Χατζηκοσμάς, Κοκκίνης, Παπαδόπουλος, Φυλακούρης, Παυλίδης, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης, Χατζηφούντας, Χατζηπέτρος, Πααπακωσταντίνου, Διακουράκης, Κρεκούκιας, Φλεβάρης.

Προπονητής: Σάββενας Γιώργος

Ιωνικός: Ο ιστορικός έχει δυναμώσει

ionikos

Πάντα υπολογίσιμη δύναμη ο ιστορικός Ιωνικός κοιτάζει με άλλο “μάτι” τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική, καθώς οι προσθήκες των Σαπαλίδη, Σικαλιά, Καραλή και η παραμονή του Κυριακίδη δίνουν στην ομάδα της Νίκαιας εμπειρία και βάθος σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Ήρθαν: Ιωσήπου, Λέτσο, Νικολακόπουλος, Βουρλούμης, Μεϊμάρογλου, Παπασπύρου, Παπαδόπουλος, Σαπαλίδης, Ντούλιας, Αργυρίου, Ηλιόπουλος, Σικαλιάς, Καραλής, Ζαφειρίδης.

Παρέμειναν: Παντελίδης, Κρητικός, Κατσίκιας, Προβατίδης, Σιμιτσής, Μάνης, Κατσαβριάς, Μιχελής, Κυριακίδης, Πουλάκης.

Προπονητής: Καλοπήτας Ηλίας

Κηφισιά: Η πάντα υπολογίσιμη δύναμη

kifisia 1

Η προσθήκη του Φαρινόλα δίνει περισσότερη αίγλη στο ήδη υπάρχον ρόστερ της ομάδας, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και αυτή τη χρονιά να έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.

Ήρθαν: Ρεντζής, Κυριαζής, Σάμιος, Καρβουνίδης, Χαλκιάς, Μαγγίνας, Φαρινόλα, Λούγκος, Σπηλιωτάκης, Κωνσταντόπουλος, Μακρίδης.

Παρέμειναν: Παλιαρούτας, Καλδέλης, Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Παπάζογλου, Έσλερ, Ίσλι, Τεγούσης, Χαϊκάλης, Καρακώστας, Ανεζύρης, Καραμανλής, Ρεντζής.

Προπονητής: Γιαννακόπουλος Στέλιος

Πανθηραϊκός: Οι νέοι είναι… ωραίοι

panthiraikos

Έχοντας φτιάξει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, ο Πανθηραϊκός θέλει να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Σαντορίνης, έχοντας μια ισχυρή διοίκηση, πλήρες ρόστερ και τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο της, θέλει να βάλει δύσκολα στους “μεγάλους” του Ομίλου και να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά με ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Ήρθαν: Πέκα, Μπακάλης, Μωραΐτης, Κορτσινίδης, Πουρής, Μκρτσιάν, Σαββίδης, Ιγκιτιάν, Λαζαρίδης, Πόνσε, Ζωντός, Παραλίκης, Καλαγκάνης, Κουμπαρούλης, Αλεφραγκής,

Παρέμειναν: Λιούκα, Περιάλης, Φύτρος, Αρβανίτης, Λυγνός, Ζώνας, Μηνδρινός, Καλαμάτας, Κωλέτσης,

Προπονητής: Μανώλης Παπαματθαιάκης.

ΠΟΑ: Ήρθε για να μείνει

ATSALENIOS 2016 2017 52

Με κάποιες μικρές αλλαγές, όμως με την ίδια συνταγή ο ΠΟΑ θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην επάνοδό του στη Γ’ Εθνική. Το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη έχοντας την εμπειρία των Ρουμπάκη, Τριανταφύλλου και Πετράκη, οι οποίοι πλαισιώνονται από τους ποιοτικούς Χαρίτο, Καρβελά, Πετρά, Σταθόγλου και Γιαγκιόζη, έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά του στην τελική κατάταξη του Ομίλου και πάνω απ’ όλα να βάλει τις βάζεις για τα επόμενα χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Ήρθαν: Γιαγκιόζης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Μαραγκάκης, Σακλαμάκης, Σταθόγλου, Αμπντουραχμάνι,

Παρέμειναν: Ματαλλιωτάκης, Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Πετράς, Τριανταφύλλου, Χατζηανδρέαου, Φραγκιαδάκης, Μπουτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Βρεττός Κ., Ντραγκότι, Γιαννόπουλος, Τσαχάκης, Καρβελάς

Προπονητής: Κρασανάκης Βασίλης.

Προοδευτική: Η παρουσία της δίνει αίγλη στο πρωτάθλημα

proodeytiki

Ένα τόσο ιστορικό σωματείο πως είναι δυνατόν να μην ανεβάζει επίπεδο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής; Η προοδευτική ανανεωμένη, με πολλές μεταγραφικές κινήσεις, με τον κόσμο να είναι πάντα δίπλα της και σε ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα της κατηγορίας φιγουράρει ως μια από τις πιο έμπειρες ομάδες του 4ου Ομίλου και ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Ήρθαν: Λέκκας, Πέππας, Αριανούτσος, Λαζούρας, Κόντι, Μπαντίκος, Φάρος, Χατζησάββας, Μανιδάκης, Τσαφταρίδης, Κούμης, Θεοδωράκης, Μπέλερης, Καλαϊτζίδης, Παγώνης, Κρίστο, Γκαϊδατζής, Δηλαβέρης, Ζίζηλας, Μύρκος

Παρέμειναν: Γιακούπι, Κατσούρης, Ζελέκος

Προπονητής: Θανέλλας Φώτης.

Τριγλία Ραφήνας: Το ερωτηματικό της κατηγορίας

triglia rafinas

Λίγες ανανεώσεις, πολλές μεταγραφές για την Τριγλία Ραφήνας, η οποία ξεκινάει μια νέα προσπάθεια έχοντας παρακαταθήκη τις περασμένες σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, έχοντας μια ποιοτική ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ήρθαν: Σκαφίδας, Κλωνάρης, Καρδάρης, Τερζής, Κουμπούρας, Πουλάκος, Φωτουλάκης, Κολλιάκος, Ντάτσης, Κοτίτσας, Ράμο, Τσακυργιάννη, Ζαρκάδας, Χριστόπουλος, Κωστακιώτης, Μπίρης, Καμβύσης, Παπαδόπουλος, Φουντας, Τσεβάς, Πάλλα, Μπότος, Μητσόπουλος, Ποτουρίδης.

Παρέμειναν: Δήμιζας, Κότσι, Τσαγγάρης,

Προπονητής: Κώστας Ψυρόπουλος

Ρόδος: Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

rodos

Μπορεί ο Σάββας Ορφανίδης να ξεκίνησε τη χρονιά στον πάγκο της ομάδας ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ότι αποχωρεί με τη Ρόδο να πηγαίνει ακέφαλη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Η διοίκηση της ομάδας ωστόσο πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις με τους Τάντιτς, Μακρυδημήτρης και Χειμωνέττος να ξεχωρίζουν. Ερωτηματικό η πορεία της ομάδας, με την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα εποικοδομητικό πρωτάθλημα ωστόσο να υπάρχει ακόμα στο φίλαθλο κόσμο και στους ανθρώπους της ομάδας.

Ήρθαν: Τάντιτς, Κουρούπης, Κουμέντος, Ατματσίδης, Μακρυδημήτρης, Δημητριάδης Π., Δημητριάδης Ν., Ανδρίκος, Χειμωνέττος, Στατής, Βολωνάκης,

Παρέμειναν: Ευγενικός, Φιλιππάκος, Νικήτας, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Καλημέρης, Παπαδόπουλος, Σωτήρη, Ράτζα Τσουρούτης,

Προπονητής: –

*Το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής θα το βρείτε εδώ.

** Οι μεταγραφές κινήσεις των ομάδων είναι μέχρι τις 1/9, κάτι το οποίος σημαίνει πως οι προσθήκες σε ορισμένες ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. 

Πηγή: grandsport.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares