Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 11:41

Με μία απουσία και πίστη για καλό αποτέλεσμα η Τριγλία

Με μια απουσία θα παραταχθεί η Τριγλία Ραφήνας στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθηραϊκό που θα γίνει στη Σαντορίνη την επόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχει τεθέι ο Μπότος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, σε αντίθεση με τους Δήμιζα και Χριστόπουλο που αποθεραπεύτηκαν και θα δώσουν κανονικά το παρών.

Η δυσκολία του αγώνα είναι μεγάλη αφού οι 'κιτρινόμαυροι' θα αντιμετωπίσουν ένα σύνολο που προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο Κώστας Ψυροπουλος, αυτό από μόνο του δείχνει ότι η Τριγλία θα κάνει δύσκολο το έργο των νησιωτών. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Εμείς είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο ματς. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό. Την εικόνα που δείξαμε με τον Άγιο Ιερόθεο, εάν μπορέσουμε να διατηρήσουμε την απόδοση πιστεύω ότι μπορούμε να φυγουμε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από το γήπεδο του Πανθηραϊκού. Η ομάδα σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα δείχνει ότι θα αποδίδει καλύτερα και θα αποκτήσει καλύτερη συνοχή. Γνωρίζουμε που πάμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο'

Πηγή: prismasport.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares