Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 19:11

Αργυρός: Με τέτοια γεγονότα στιγματίζουμε αρνητικά τον πολιτισμό μας

Στα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο αναφέρθηκε με επίσημη ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Δημορικής Κοινότητας Καμαρίου κ. Τάσος Αργυρός.

Ο κ. Αργυρός καταδικάζει τα όσα συνέβησαν, εκφράζοντας την θλίψη του, ενώ ευχήθηκε να μην δούμε στο μέλλον τέτοιες καταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοίνωση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Καμαρίου θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου.

Επειδή δεν βρισκόμουν στο γήπεδο την ώρα των δυσάρεστων αυτών γεγονότων πληροφορήθηκα ότι μετά την λήξη του αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παιχτών της Λάβας Εμπορείου.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση των ποδοσφαιριστών και γρήγορα να τους ξαναδούμε στον αγωνιστικό χώρο. Καταδικάζω τα γεγονότα αυτά και θέλω να ελπίζω να είναι και τα τελευταία.

Είναι ανεπίτρεπτο σε μια χώρα που δημιούργησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και δίδαξε το «ευ αγωνίζεσθαι» να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι απλά το ποδόσφαιρο και οποιοδήποτε άθλημα είναι ένα παιχνίδι στο όποιο κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει.

Θα κερδίσει ο καλύτερος ή έστω ο πιο τυχερός δεν έχει καμία σημασία. Με τέτοια γεγονότα στιγματίζουμε αρνητικά τον πολιτισμό μας.

Εύχομαι και ελπίζω να μην ξαναλάβουν χώρα τέτοια δυσάρεστα γεγονότα.

ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares