Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 13:37

Με Μυκονιάτικο χρώμα ο τελικός!

ao_mikonoy_neoi

Η πρόκριση της Περιφερειακής ομάδας του Αιγαίου στον μεγάλο τελικό, έχει προσθέσει ένα μεγάλο χαμόγελο σε όσους αγωνίζονται καθημερινά για την ανάπτυξη των ακαδημιών του Α.Ο Μυκόνου.

Όχι μόνο για την μεγάλη επιτυχία εν γένει της ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι δύο βασικά της στελέχη είναι 2 Μυκονιατόπουλα. Ο Ζαννής ο Κουκάς και ο Ανδρέας ο Ζουγανέλης.

Δικαίωση!

Τα δύο παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Α.Ο Μυκόνου κατάφεραν με την παρουσία τους να κάνουν χαρούμενους αρχής γενομένης τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους και να δώσουν μια μεγάλη ηθική δικαίωση για πολλούς ανθρώπους. Για ανθρώπους οι οποίοι είναι αφανείς ήρωες και καθημερινά χαλάνε πολύ κόπο, χρόνο και χρήμα ούτως ώστε να υπάρχει όλη αυτή η καλή προσπάθεια.

 

Κατά κύριο λόγο (και ίσως ολοκληρωτικά) τα εύσημα αξίζουν σε μεγάλο μερίδιο στους γονείς. Αυτοί είναι που στηρίζουν καθημερινά ηθικά και υλικά αυτά τα παιδιά και μια τέτοια διάκριση τους δικαιώνει και τους δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση την εξαιρετική αυτή προσπάθεια. Μια προσπάθεια που για τα δεδομένα και τις δυσκολίες του νησιού, έχει φέρει ένα αποτέλεσμα αξιοζήλευτο.



Πρωταθλητές!

 

Πολλά μπράβο λοιπόν στον Ζαννή τον Κουκά και τον Ανδρέα τον Ζουγανέλη. Όπως επίσης πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στα παιδιά που είναι μέλη της ομάδας. Στα παιδιά που μοχθούν καθημερινά σε όλες τις μικτές ομάδες. Στα παιδιά που δεν είναι μέλη της ομάδας αλλά δίνουν τα πάντα καθημερινά για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Και πολλά μπράβο σε αυτούς που έχουν πιάσει το νόημα και ξέρουν ότι ο κόπος τους πιάνει τόπο.

Ποιο είναι το νόημα; Το ποδόσφαιρο είναι τα νέα παιδιά. Είναι το Α και το Ω και εκεί θα πρέπει να πέφτει η μεγαλύτερη προσοχή όλων των ομάδων. Πόσο μάλλον νησιωτικών ομάδων.

Ώρα τελικού λοιπόν στις 7 Μαΐου για τους «μικρούς» στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το γήπεδο του Ατρομήτου, απέναντι στους νέους της Περιφέρειας της Μακεδονίας.

Τον πρωταθλητή θα τον μάθουμε στις 7/5. Μικρή σημασία όμως έχει γιατί για εμάς όλοι είναι νικητές!

Γιώργος Υφαντίδης

«Φραπές και καναπές»

Κάθε Σάββατο και Δευτέρα 14:00-16:00 στον Mykonos fm 98.1

Mέσω internet στο www.mykonosfm981.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares