Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 00:02

Δεύτερη ήττα για τον Πανθηραϊκό

Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο, ο Ιάλυσος επικράτησε με 2-1 του Πανθηραϊκού στο Οικονομίδειο και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Με τον Ηλία Φυντάνη για πρώτη φορά στον πάγκο τους, οι Τριαντενοί ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 με τέρματα των Ρεκλείτη (πεν) και Χατζηφούντα.

Ήσυχο ξεκίνημα 

Μουδιασμένα ξεκίνησε το ματς στο Οικονομίδειο. Ο Ιάλυσος είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν καλά κλεισμένοι στα μετόπισθεν και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. Χρειάστηκε να περάσει ένα τέταρτο αγώνα για να απειλήσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι η ομάδα του Ηλία Φυντάνη με τον Δελαπόρτα να σουτάρει στην κίνηση πάνω από τα δοκάρια.

Παιχνίδι που ωφέλησε τον Πανθηραϊκό 

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έκανε ιδανικό ματς ανασταλτικά και εκμεταλλεύτηκε ουσιαστικά τις κακές επιστροφές του Ιάλυσου και τα κενά που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι έγινε και το 0-1 για την ομάδα της Σαντορίνης καθώς με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, Περιάλης εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου πέτυχε το 0-1.

Ένταση και ισοφάριση στην εκπνοή 

Αρκετή ένταση στην συνέχεια με πολλές διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις του διαιτητή, Κουντουριώτη. Μάλιστα λιγα λεπτά μετά το γκολ αποβλήθηκαν από τον πάγκο του Ιάλυσου οι Γιώργος Παρασκευάς και Πάρης Καστανάκης. Ο Ιάλυσος συνέχισε να είναι αρκετά νωθρός στον αγωνιστικό χώρο. Ουσιαστικά οι αρκετές καθυστερήσεις στο φινάλε του πρώτου μέρους, αποδείχτηκαν ιδανικές για τους γηπεδούχους. Παρότι δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Ιάλυσος έφτασε στην ισοφάριση με τον Φυλακούρη να κερδίζει πέναλτυ από τον Λούκα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Ρεκλείτη από τα 11 μέτρα να φέρνει το ματς στα ίσα.

Νωθρό ξεκίνημα και πάλι

Κακό ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πάλι δίχως μεγάλες ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στα πρώτα πέντε λεπτά, προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Ιάλυσος δεν πατούσε καλά και δεν απειλούσε ιδιαίτερα την εστία του Πουρή έχοντας αρκετά λάθη στην τελική πάσα.

Βρήκε τον τρόπο να σκοράρει

Όπως και την περσινή σεζόν, ετσι και φέτος ο Ιάλυσος δείχνει πως βρίσκει τον δρόμο να κερδίζει τα ματς στο γήπεδο του. Μια φάση διαρκείας στο 68΄ μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα, έδωσε την ευκαιρία στον Μανώλη Χατζηφούντα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει την νικη στην ομάδα του. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Πανθηραϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα με τους γηπεδούχους να κρατούν το 2-1 και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Δελαπόρτα στις καθυστερήσεις για να πετυχουν και τρίτο γκολ. Λίγο νωρίτερα αποβλήθηκε ο Μιχάλης Φυλακούρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ασυνεννοησία την στιγμή της αλλαγής του.

MVP: 

Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Φυλακούρη που αγωνίστηκε με πρόβλημα για 90 λεπτά και αποτέλεσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του αγώνα. Κέρδισε το πέναλτυ, είχε καθοριστική συμμετοχή στην φάση του 2-1 και δεν έχασε καμία μονομαχία στα μετόπισθεν. Τεράστια εμφάνιση από τον έμπειρο αμυντικό που αποβλήθηκε από λάθος στο φινάλε, την ώρα της αναγκαστικής αλλαγής του.

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπυλος, Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (93΄ Μόσχος), Χατζηφούντας (86΄ Καπνόπουλος), Παυλίδης, Δελαπόρτας, Αρχοντούλης (63΄ Καρπαθάκης)

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πούρης, Κορτσινίδης (79΄ Κωλέτσης), Καλαγκάνης,Μκρτσιάν, Λούκα, Φύτρος  Σαββίδης, Λαζαριδης, Μωραϊτης (61΄ Γαρυφαλλόπουλος), Παπίτσας (67΄ Ζόνας), Περιάλης

Δηλώσεις

Κοντράστ συναισθημάτων στην συνέντευξη τύπου χθες μετά την νίκη του Ιάλυσου. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ αναφερόμενος στο παιχνίδι και ευχαριστώντας τον Ιάλυσο για την φιλοξενία, τόνισε χαρακτηριστικά πώς «Είναι από τα παιχνίδια που θα κάνω να ξεχάσω αρκετό καιρό, γιατί είμαι πεπεισμένος πώς με αυτή την εικόνα που είχαμε και στα 90 λεπτά ότι δεν αξίζαμε επ ουδενί αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν από τα καλά μας παιχνίδια. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και στα 90΄λεπτα του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να βάλουμε εμείς πρώτοι γκολ κι είχαμε προϋποθέσεις για ένα δεύτερο στην μεγάλη απόκρουση του Παπαδόπουλου. Σε μια ολιγωρία στις καθυστερήσεις με ένα καταφανέστατο πέναλτι (δεν υπάρχει αμφισβήτηση) να δεχθούμε την ισοφάριση. Η ψυχολογία πάει άμεσα στον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε και στο β΄να κάνουμε κι άλλο γκολ αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με μια ολιγωρία σε μια στημένη φάση δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ από τον Ιάλυσο που κέρδισε στο τέλος. Ο Πανθηραϊκός δεν άξιζε την ήττα

Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ σαν προπονητής του Ιάλυσου στις δηλώσεις του τόνισε: «Έχω λιγότερο από 24 ώρες στην ομάδα .Παίξαμε με ένα αντίπαλο που ήμουν τυχερός που τον είδα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και κατά κάποιο τρόπο υπήρξε μια βοήθεια σε αυτά τα παιδιά που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί έπαιξαν ένα ντέρμπι στο οποίο νομίζω πώς η ομάδα η δική μας, δεν ήταν έτοιμη να ανταπεξέλθει από πλευράς τακτικής και δεν θέλω να μειώσω κανένα συνάδελφο που ήταν στον πάγκο πριν από μένα. Είναι αδούλευτη η ομάδα σε θέματα τακτικής .Περάσαμε σε λίγο χρόνο κάποια στοιχεία στην ομάδα και ξέραμε πώς ο αντίπαλος δεν θα πιέσει, αλλά θα μας περιμένει ειδικά στο α΄μέρος στο οποίο ήμασταν μέτριοι, εξαιτίας του άγχους. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά βρήκαμε την δύναμη να ισοφαρίσουμε .Ήταν πέναλτι και υπήρχε ακόμα ένα πριν στο μαρκάρισμα του Σπάρταλη .Αν πάντως στο σημερινό παιχνίδι αδικείται μια ομάδα από την διαιτησία, είναι η δική μας. Δεν θέλω να τους κατακρίνω, αλλά τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο πάλι να μάθουν το Α και μετά το Β. Στο β΄μέρος δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο και νομίζω πώς στο πρώτο τέταρτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πολύ καλοί στα άκρα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν τέτοιος, που ανάγκασε κάποιους παίκτες να θέλουν αλλαγή. Αυτό είναι μείον για την ομάδα μας αν αναλογισθεί κανείς πώς είχαμε τέσσερις με πέντε παίκτες να ζητούν αλλαγή μετά το 70΄-75΄. Βρήκαμε όμως τη δύναμη και πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος είναι μέσα στις πρώτες ομάδες της Κατηγορίας και θα το δείτε στην συνέχεια. Εμείς θέλουμε πολλή δουλειά να κάνουμε…Η ομάδα αν θέλει να σκεφτόμαστε κάτι καλύτερο θέλει ενίσχυση τρεις με τέσσερις παίκτες για να έχουμε βάθος και να ξεκουραστούν κάποια παιδιά γιατί με τον ρυθμό που θα ζητήσω να έχουμε εγω…δεν θα αντέξουν.»

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο ΦΥΤΡΟΣ για λογαριασμό των παικτών του Πανθηραϊκού και στάθηκε κύρια στα δυο λάθη της άμυνας της ομάδας της Σαντορίνης που απέφεραν τα δυο γκολ του Ιάλυσου. «Χάσαμε ένα ματς μέσα από τα χέρια μας» τόνισε. Για λογαριασμό του Ιάλυσου μίλησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «Με τον κ. Φυντάνη έχω δουλέψει στην Παναχαϊκή κι έχω κάνει πρωταθλητισμό Είναι ένας προπονητής που μας δίνει ψυχολογία κι είναι ευλογία που τον έχουμε στην ομάδα. Θα το δείτε αυτό αργότερα. Θα περάσει τα δικά του στοιχεία που θέλει, και θα κοιτάξουμε την Κηφισιά στο επόμενο μάτς»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ

Ο νέος κόουτς της ομάδας παρουσιάσθηκε αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου από τον υπεύθυνο τύπου και δημοσίων σχέσεων Θανάση Αμπελιώτη ο οποίος τόνισε παρουσιάζοντας τον νέο προπονητή της ομάδας: «Να καλωσορίσουμε τον νέο τεχνικό της ομάδας τον Ηλία Φυντάνη .Ήταν ένας προπονητής που ήταν η πρώτη επιλογή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η Διοίκηση στο πρόσωπο του βρήκε όλα τα χαρακτηριστικά του τεχνικού που θέλαμε στον πάγκο. Πάθος για το ποδόσφαιρο, πειθαρχία παντού, εμπειρία .Ένα προπονητή που αρνείται να χάσει και το είδατε και σήμερα.» Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ απαντώντας στο καλωσόρισμα της Διοίκησης είπε: « Ύστερα από αυτό ματς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο εκτός από δουλειά. …Από αύριο κιόλας προετοιμασία για το επόμενο μάτς…Στην Κηφισιά είναι πιο δύσκολο το ματς γιατί ε χουμε την απώλεια του Μιχάλη Φυλακούρη ο οποίος ταιριάζει στο παιχνίδι μου .πρέπει να σκεφτούμε πώς θα καλύψουμε το κενό γιατί έχει πλούσια προσόντα ο Φυλακούρης και ταιριάζει σε αυτό που θέλω να εφαρμόσω.»

Φωτογραφίες

14489792 10210038148207868 1644647420 o14522154 10210038148247869 1400017016 o14536647 10210038148167867 306356700 o14537062 10210038148127866 1785307554 o14550915 10210038148087865 289429551 o

 

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: xxsports.org

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares