Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 12:32

Παντηνιώτη και Βεργίδου για τον φετινό ΑΟ Θήρας [vid]

Στο volleynews.gr μίλησαν η Όλγα Βεργίδου και η έφορος Ειρήνη Παντινιώτη κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ΑΟ Θήρας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο κέντρο της Αθήνας.

Η κα. Πατηνιώτη τόνισε ότι στόχος για την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η υπέρβαση και το βήμα παραπάνω με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα όμως και αν αυτό δεν επιτευχθεί το μέλλον συνεχίζει να χτίζεται.

Η πασαδόρος της Σαντορίνης αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας, την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ εκθείασε τον κόσμο που γεμίζει το ΔΑΠΠΟΣ.

Δείτε αναλυτικά τι είπαν:

Ειρήνη Παντινιώτη

«O στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος αναφέρεται στην φετινή σεζόν. Πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι, φέτος γιατί όχι να μην κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα.»

Άρα υπάρχει πλέον καλύτερο ρόστερ ή μεγαλύτερη εμπειρία;
«Αυτό δεν το ξέρω. Εγώ αυτό που δήλωσα στην παρουσίαση της ομάδας είναι πως θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
Η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα αλλά δουλεύει σκληρά και επιθυμεί να πετύχει τον στόχο.»

Όπως είπε και ο Απόστολος Οικονόμου ομάδες που στοχεύουν τόσο ψηλά αν δεν τα καταφέρουν μετά διαλύονται.
«Αυτό που είπε ήταν πολύ σημαντικό. Εμείς μπορεί να θέλουμε το πρωτάθλημα ωστόσο αν δεν τα καταφέρουμε δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε. Στόχος μας είναι και η τετράδα αλλά και το να κρατήσουμε το επίπεδο της ομάδας εκεί που το έχουμε φτάσει με πολύ ιδρώτα. Αν δεν τα καταφέρουμε θα συνεχίσουμε τον αγώνα.»

Άρα υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο;
«Ήρθαμε για να μείνουμε, όχι για να φύγουμε. Το πάθος μας για την ομάδα είναι μεγάλο και το δείχνουμε.»

Όλγα Βεργίδου

«Γενικά μετά την περσινή σεζόν και την 2η θέση, οι στόχοι έχουν ανέβει πολύ ψηλά αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για αυτό. Θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και μετά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα που είναι καινούργια στην Α1 να καθιερωθεί και εμείς θέλουμε να το πετύχουμε».

Για την ίδια που έμεινε στη Σαντορίνη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος του ΑΟ Θήρας, η διοίκηση, η οργάνωση και ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και απλά κάνω την δουλειά μου και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει σε πολύ καλές αθλήτριες, έχει έναν κορμό εδώ και πολλά χρόνια και έχει το προβάδισμα. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει καλές κινήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει καλές ξένες και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, τουλάχιστον για τις 7-8 θέσεις».

Πόσο δύσκολο είναι να φτάσει πάλι στη 2η θέση η Θήρα: «Είναι πολύ δύσκολο αλλά γι'αυτό είμαστε εδώ, να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τις φετινές ξένες: «Είναι πολύ ποιοτικές αθλήτριες, το θέμα είναι να γίνουμε ομάδα και να βοηθήσει η μία την άλλη για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για την Ευρώπη: «Στόχος είναι μία καλή πορεία, να παίξουμε καλό βόλεϊ και απο κει και πέρα γιατί όχι να μην περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον κόσμο της Σαντορίνης: «Είμαστε πολύ τυχερές που έχουμε τόσο κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή-τρια να παίζει με τόσο κόσμο, μας δίνει ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη».

Πηγή: volleynews.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares