Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 10:28

Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής

Το «τρίποντο» που κατάφερε να εξασφαλίσει στις καθυστερήσεις o Ερμής Ζωνιανών σε συνδυασμό με την πρώτη ήττα του Εργοτέλη στην Νίκαια από τον Ιωνικό, κατέταξε τους Ζωνιανούς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής.

Σημαντική νίκη και του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο με 2-0 κόντρα στην Προοδευτική.

Ο Ερμής Ζωνιανών παρά το γρήγορο γκολ που πέτυχε με τον Τοπούζη βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Ρόδο, καθώς οι Ροδίτες κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να προηγηθούν με 1-2, με τους Κουρουπή και Τζεβίλογλου. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σε ένα ακόμα παιχνίδι το σθένος να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Τοπούζη αρχικά και τον Ανυφαντάκη να σημειώνει το 3-2 στις καθυστερήσεις.

Με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο ο ΠΟΑ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Προοδευτικής, με σκορερ στο πρώτο μέρος τον Ρουμπάκη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κλείδωσαν ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα με τον Τριανταφύλλου.

Την πρώτη εφετινή ήττα υπέστη ο Εργοτέλης, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Καραλή τα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά ενώ στην επανάληψη ο Αργυρίου διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα της Νίκαιας.

Επίσης την δεύτερη ήττα τους γνώρισε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ η οποία αν και μείωσε σε 2-1 με τον Τσικουδάκη δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο στο παιχνίδι και ο Εθνικός πήρε το τρίποντο της νίκης με 2-1.

Στα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής η Θύελλα κέρδισε με 2-4 στο τοπικό ντέρμπι με την Τριγλία, ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 2-1 επί του Ηλυσιακού και Ιάλυσος Ρόδου -Κηφισιά 2-2.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

2016-10-11_4.jpg

2016-10-11_3.jpg

Πηγή: grandsport.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares