Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 23:08

Ελεύθερος ο Μηνάς Βλαβιανός

Ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος την καριέρα του είναι ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού Μηνάς Βλαβιανός.

Ο 17χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρά το νεαρό της ηλικία τους, οι εμπειρίες του είναι ήδη αρκετές, καθώς πέρυσι στέφθηκε νταμπλούχος Κυκλάδων, ενώ ήταν μέλος και της Μικτής Ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαβιανός το καλοκαίρι είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του ΑΟ Σύρου και της Θύελλας, ενώ το γεγονός ότι αγωνίζεται ως μικρός αναμένεται να φέρει ακόμη περισσότερες προτάσεις για συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μηνά Βλαβιανό, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό από τη Διοίκηση του Πανθηραϊκού και έτσι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του πορείας».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares