×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 13:32

Καλιακούδας: Ένα – ένα τα βήματα, στόχος η ανάδειξη ταλέντων

Η μεγάλη νίκη της Θύελλας μέσα στη Μύκονο έδωσαν νέα τροπή στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Κώστα Μιχάλη, μπαίνει για τα καλά πλέον στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γενικός Αρχηγός, κ. Γρηγόρης Καλιακούδας, μιλώντας στο s.c. για το συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα, τόνισε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία των Μυκονιατών και αναφέρθηκε στην δική του ομάδα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου και την διοίκηση για την φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή μας, στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας»

Αναφορικά με την πορεία της ομάδας του ο κ. Καλιακούδας είπε: «Η πορεία της ομάδας  μας αξιολογείται ως θετική, αφού ανάλογα με τον στόχο που έχουμε θέσει πάμε καλά. Θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς, με δικά μας παιδιά και να παρουσιάζουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Επίσης  ζητούμενο για εμάς είναι να υπάρχει υγεία και πολύ καλό οικογενειακό περιβάλλον».

Ειδική αναφορά έκανε στην ανάδειξη ταλέντων και πιο συγκεκριμένα σε τρεις παίκτες που έχουν αναδειχθεί μέσα από την Ανδρική ομάδα: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε δικά μας ταλέντα που θα αγωνίζονται στην Ανδρική μας ομάδα ή γιατί όχι να παίξουν ακόμη και σε υψηλότερο επίπεδο. Τελευταία παραδείγματα είναι οι:  Κάσι, Καψάλης και ο Γκιρκίρης, που είναι τρία με παιδιά με πολύ μέλλον».

Ποια είναι η γνώμη του κ. Καλιακούδα για το φετινό πρωτάθλημα; «Γενικά το πρωτάθλημα, αν και μικρότερα σε αγωνιστικές, είναι πιο δυνατό και έχει πολύ καλή ποδοσφαιρική ποιότητα. Σίγουρα οι ομάδες είναι ανέτοιμες και η εικόνα τους θα ήταν σίγουρα καλύτερη αν θα υπήρχαν περισσότερα φιλικά παιχνίδια στα πόδια τους».

Ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας, τόνισε για την συνέχεια:  «Εμείς πάμε βήμα- βήμα, βλέπουμε 1-1 τα παιχνίδι, αφού είναι σίγουρο ότι η φετινή χρονιά θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Αν κάποιος ξεφύγει βαθμολογικά, είναι δύσκολο μαζευτεί η διαφορά».

Κλείσαμε με ένα μήνυμα και ένα ευχαριστώ: «Η θύελλα είναι όλων και τους θέλει όλους κοντά της. Όλοι οι παράγοντες παλιοί και νέοι  θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και να παλεύουμε όλοι μαζί για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Λόλο για το γεύμα που πρόσφερε στην ομάδα μας. Είναι πάντα κοντά μας σε ότι μπορεί να προσφέρει και είναι πολύτιμος. Τον ευχαριστούμε».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares