Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 11:57

Παπαματθαιάκης: Αποκτούμε την κατάλληλη δυναμική

Ικανοποιημένος που η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθηραϊκού, Μανώλης Παπαματθαιάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά ματς.

Ο Κρητικός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός οτι το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο όσο η ΑΕΕΚ - ΙΝΚΑ έπαιζε κλειστά κάτι που άλλαξε από τη στιγμή που αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να κυνηγήσει την ισοφάριση.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Ήταν ένα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα που όσο έπαιζε κλειστά μας προβλημάτισε και γινόταν απειλητικά με παιχνίδι της μίας πάσας. Όταν πήρε τα ρίσκα της είχαμε τη δυνατότητα να βρούμε ανοιχτό γήπεδο στο οποίο παρουσιαζόμαστε πολύ ικανοί να πετύχουμε ακόμη δυο όμορφα γκολ και να πάρει έκταση το σκορ Ήταν πάντως μέχρι το τέλος ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Δείχνουμε σε δυο παιχνίδια μόνο στην έδρα μας ότι έχουμε την κατάλληλη δυναμική με το απόλυτο των νικών και με ευχέρεια στο σκοράρισμα 7 γκολ ενεργητικό και ότι μπορούμε να φθάσουμε ψηλά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε γιατί έρχονται επίσης δύσκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που γέμισε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares