Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 00:16

Άδικη ήττα για τον Πανθηραϊκό στο Μοσχάτο

Άτυχος στάθηκε ο Πανθηραϊκός στην έδρα του ιστορικού Εθνικού Πειραιά, με την κυκλαδίτικη ομάδα να γνωρίζει την ήττα με σκορ 1-0, στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Γήπεδο του Μοσχάτου, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι Σαντορινιοί είχαν τις απουσίες των τραυματιών Κουμπαρούλη, Λούκα και Σαββίδη, καθώς και του Ζώνα που ήταν άρρωστος. Την επανεμφάνισή του μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο έκανε ο Πέκα, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Κρίτσας.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πίεσε τον αντίπαλό της δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Λαζαρίδη, Γαρυφαλλόπουλου, Παπίτσα και Καλαγκάνη.

Ο Εθνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 47' με ένα τυχερό γκολ από το Μάναλη, που σούταρε και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Πουρή, αφού πρώτα κόντραρε στον Μπακάλη και άλλαξε πορεία. Η ομάδα της Σαντορίνης ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καλαγκάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παράπονα έχει ο Πανθηραϊκός από τη διαιτησία των Ψυχούλα, Δοσκόρη και Δελή.

Συνθέσεις:

Εθνικός (Θ. Γεωργούλης) : Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Κατίδης, Μαργαρίτης, Σωπασής (68′ Χατζησάββας), Μάναλης, Παυλάκης (87′ Μαρτίνος), Σουλελές (77′ Βλάχος).

Πανθηραϊκός (Μ.  Παπαματθαιάκης) :Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Πέκα (60′ Κρίτσας), Μκρτσιαν, Μπακάλης, Φύτρος, Λαζαρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (63′ Παπίτσας), Περιάλης, Μωραΐτης (51′ Πόνσε)

Αναπληρωματικοί: Ζωντός, Συνολάκης, Νομικός, Δρόσος,

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares