Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 00:17

Λάβα: Επαληθεύτηκαν οι διακρίσεις εις βάρος μας

Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα η Λάβα Εμπορείου έχει πρόβλημα σχετικά με την μετάβαση της στη Μύκονο και προς το παρόν ο καιρός καθιστά δύσκολα πραγματοποιήσημο το αυριανό ταξίδι στη Μύκονο για τον αγώνα με την Άνω Μερά.

Η ομάδα της Σαντορίνης με σχετική ανακοίνωση της γνωστοποιεί το πρόβλημα, ενώ παράλληλα βάλει κατά του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Φωτεινού, ο οποίος είχε ενημερωθεί σχετικά αλλά δεν μερίμνησε για λύση του προβλήματος.

Μάλιστα η Λάβα αναφέρεται και στην τελευταία ανακοίνωση της Πειθαρχικής, όπου απειλείται με τιμωρία. Η ομάδα της Σαντορίνης προαναγγέλλει την προσφυγή της στην δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση 

Κίνδυνος να μην μπορέσει να μεταβεί στο νησί της Μυκόνου στο αυριανό παιχνίδι με την Άνω Μερα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα η αποστολή της ομάδας μας που βρίσκετε στην Νάξο μετά από ενημέρωση του Λιμεναρχείου Νάξου προς τον ιδιοκτήτη του σκάφους για δυσμενής καιρικές συνθήκες που θα πνέουν στην περιοχή και ίσως δεν δώσουν την άδεια στο σκάφος που θα μεταφέρει την αποστολή μας στην Μύκονο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη και ενώ είχαμε ενημερώσει τον πρόεδρο της επιτροπής ορισμού αγώνων κ Φωτεινό Αντώνη με έγγραφο μας από την Πέμπτη πρωί 10 Νοεμβρίου η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο και την επιτροπή.

Σε συνέχεια λοιπόν της επιστολής Απορρίφθηκε το αίτημα της ομάδας μας για αναβολή του παιχνιδιού στην Άνω Μερα Μυκόνου η Επιτροπή ορισμού αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων με αποτέλεσμα η αποστολή μας να αναχωρήσει σήμερα Σάββατο για να αποφύγει το ενδεχόμενο βαθμολογικής τιμωρίας και να διανυκτερεύει δυο μέρες στην Νάξο, να μεταβεί με σκάφος στην Μύκονο να επιστρέψει πάλι στην Νάξο μετά το τέλος του αγώνα και να αναχωρήσει Για Σαντορίνη την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια της αποστολής μας και εκτινάσσοντας το κόστος ταξιδιού εις διπλούν .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Συντοπίτη μας και πρόεδρο της επιτροπής Κ Αντώνη Φωτεινό που για ακόμη μια φορά στάθηκε απέναντι μας ΑΠΟΡΙΠΤΟΝΤΑΣ το αίτημα για αναβολή της ομάδα μας ώστε να συμβούν ολα τα παραπάνω σε αντίθεση με το αίτημα της ομάδας της "καρδιάς "του που έκανε όλες τις απαραίτητες και προσωπικές ενέργειες σήμερα Σάββατο πρωί και παραμονή του αγώνα στην Πάρο ώστε να πάρει την αναβολή η ομάδα του ΑΟ Καρτεραδου ώστε να μην μεταβεί στην Πάρο .
Να ξεκαθαρίσουμε οτι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτή την αναβολή αλλά δυστυχώς η ομάδα μας συνεχίζει να πέφτει θύμα ανθρώπων που για προσωπικούς τους λόγους και εμπάθειας που προσπαθούν να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και της διοίκησης μας θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ασφάλεια τους .
(Να μην ξεχάσουμε να παραλείψουμε οτι η ομάδα μας εξυπηρετήθηκε απο την επιτροπή ώστε να αλλάξει η ώρα του αγώνα στις 13.30 αντί στις 15.00 για να προλάβει την αναχώρηση της με σκάφος αν αυτή επιτευχθεί πριν πέσει η νύχτα )
Η υπομονή όλων μας αρχίζει να φθάνει στα όρια της επαληθεύοντας όλο αυτό το διάστημα τις διακρίσεις εις βάρος μας με αποκορύφωμα και την ευθεία απειλή τιμωρίας απο την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων .
Θέλουμε να ενημερώσουμε πλέον οτι η ομάδα μας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να θωρακίσει τα συμφέροντα της με κάθε κόστος .

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares