Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 23:45

«Πεντάσφαιρος» ο Παμμηλιακός στη Σίφνο

Φώτο αρχείου Φώτο αρχείου

Σε ένα ματς με αρκετή προσέλευση κόσμου ο Παμμηλιακός παρουσιάστηκε σοβαρός και με κορυφαίο τον Σίδερη (4 γκολ), πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και «πέρασε» απο την Σίφνο με σκορ 0-5.

Ο Παμμηλιακός με αυτή τη νίκη ξεφορτώθηκε το -5 και πλέον ξεκινά από την αρχή, δηλαδή από τους «0» βαθμούς.

Η εικόνα του ματς

Ένα παιχνίδι δυνατό με πολλές μονομαχίες ξεκίνησε με πίεση από τους φιλοξενούμενους, που είχαν δοκάρι μόλις στο 10', περιορίζοντας από το πρώτο δεκάλεπτο σε παθητικό ρολό την ομάδα της Σίφνου.

Οι Μηλιοί κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 15' με τον Σίδερη Α. με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από  έξυπνη ασίστ του Κρομμυδα.

Ο Παμμηλιακός προσπάθησε και για 2ο γρήγορο τέρμα όμως ο «αειθαλής» Κάραβος δήλωσε "παρών" στις προσπάθειες των Δρίλη, Σιδερή Α. και Μαυρογίαννη. Απο την άλλη πλευρά ο Πανσιφναϊκός  Διαμαρτύρεται για ένα μαρκάρισμα στον Ατσόνιο μέσα στην περιοχή, ενώ οι Σιφνιοί  περιορίστηκαν στο συμπαγές και δυνατό τους παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η Σίφνος προσπάθησε να ρισκάρει με 2 αλλαγές με το ξεκίνημα περνώντας στο ματς τους Γκοβα και Δεπαστα, μια αδράνεια σε ένα γέμισμα στην περιοχή του Κάραβου καταλογίζεται πέναλτι σε επαφή με το χέρι το οποίο εύστοχα εκτέλεσε ο Σιδερής Α. στο 49' για το 0-2.

Ο Παμμηλιακός «ξαναχτύπησε» πολύ γρήγορα, συγκεκριμένα στο 53', έπειτα από γρήγορη ανάπτυξη και πάσα του Δρίλη, ο Σίδερης και πάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 0-3, σκορ που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε διαμορφωθεί χάρη σε δικό του χατ τρικ.

Στο διάστημα 60΄με 75΄ ο ρυθμός έπεσε και η Σίφνος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Ανυφαντάκη με κάποια μακρινά σουτ χωρίς αποτέλεσμα. Στο 78' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σιδερη. με κοντινή προβολή στο πρώτο δοκάρι ο 17χρονός Μαυρογίαννης σημειώνει το 0-4 και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του 4ου τέρματος, στο 79' με φανταστικό σλάλομ ο Σιδερης περνάει όποιον βρει μπροστά του και τον Κάραβο και διαμορφώνει το 0-5, συμπληρώνοντας το Καρε τερμάτων του στην αναμέτρηση.

Ο Πανσιφναϊκός θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής όμως το δυνατό σουτ του Ατσονιου στο 87' ανάγκασε τον Ανυφαντάκη στην απόκρουση του αγώνα με τον πορτιέρο των Μηλιών να εκτινάσσεται στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του και να στερεί την επίτευξη του τέρματος από τους Σιφνιούς.

Σημείο αναφοράς η χρησιμοποίηση από πλευράς Παμμηλιακου 7 παιχτών κάτω των 20 ετών στην αρχική ενδεκάδα (εκ των οποίων 6 είναι κάτω των 17 ετών!) και σύνολο στην αποστολή 11 από την 16μελή αποστολή της ομάδος δείχνοντας οτι εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνει ο Κος Μάλλης.

Διαιτητές: Τερζάκης, Κουλακιώτης, Μαθιουδάκης.

Συνθέσεις

Πανσιφναϊκος (Ατσόνιος): Κάραβος, Λεμπέσης, Μαστρόκαλος (46' Γκόβας) , Συνοδινός, Διαρεμές, Μαυρογιάννης (70' Φραγκος), Ατσόνιος Λυκογίαννης, Ναδάλης, Κίτσαλης, Γεωργούλης (46'Δεπαστας)

Παμμηλιακός (Μάλλης): Ανυφαντάκης, Ζουλιάς, Λιβάνιος (68' Δερδελάκος) Σίδερης Σταμ., Κυρίτσης, Κρομμύδας, Μαυρογιάννης, Μπεκογίαννη (80' Sosoli Dj.), Sosoli Am., Σίδερης Α., Δρίλης (85' Ντόριζας).

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares