Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 00:00

Την επόμενη αγωνιστική θα μιλήσει ο κόσμος μας

Με μία ακόμη καυστική ανακοίνωση η Λάβα, που είδε σήμερα στο παιχνίδι με την Άνω Μερά, τρίτο ποδοσφαιριστή να αποβάλλεται σε διάστημα δύο αγωνιστικών, βάλει εναντίων του διαιτητή Μαθιουδάκη και του Α' βοηθού κ. Μουτάφη.

Πλέον η Λάβα επαναλαμβάνει ότι και στην χθεσινή ανακοίνωση, δηλαδή ότι θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, ενώ για την επόμενη αγωνιστική, όπως αναφέρει, ο κόσμος της ομάδας θα είναι αυτός που θα μιλήσει.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ θΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 2-0 στην Μύκονο μετά από ένα ταξίδι Γολγοθά που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολο αν η αποστολή μας θα μπορούσε να μεταβεί στο Νησί της Μυκόνου .
Παρόλο την ταλαιπωρία οι παίχτες μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους με την τύχη να γυρίσει την πλάτη δυο φορές την πρώτη με σουτ κεραυνό του Στρατηγακη στο 14' και την δεύτερη του Γατσελου στο 23' με την μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Άνω Μερα.
Ενώ η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε και η ομάδα μας στην συνέχεια πίεζε να ισοφαρίσει για ακόμη μια φορά (σε συνέχεια το παιχνιδιού της προηγούμενης εβδομάδας που δυο ακόμη ποδοσφαιριστές μας αντίκρισαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δυο κόκκινες κάρτες από ακόμη έναν "διορισμένο " διαιτητή παρουσία του αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη, ο οποίος βαθμολόγησε άριστα την διαιτησία του) σήμερα ανέλαβαν δράση ο Διαιτητής και επόπτης της συνάντησης κ. Μαθιουδακης και κ. Μουτάφης (Βοηθος) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πλήρως στον σημερινό τους ρόλο αποβάλλοντας στο 60 λεπτό τον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Νικολάου με απευθείας κόκκινη κάρτα ( να υπενθυμίσουμε ότι αυτή την φορά η κάρτα γράφτηκε κανονικά στο φύλλο αγώνα από τον συγκεκριμένο διαιτητή χωρίς να το ξεχάσει ώστε να μην υπάρχει λόγος έτσι κι αλλιώς να τιμωρηθεί) μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του ενώ για την ίδια φάση ο παίκτης της ομάδας της Άνω Μερα δέχτηκε την κίτρινη κάρτα .
Πλέον είναι ξεκάθαρο τι γίνετε στο πρωτάθλημα μας και δεν θέλουμε να καταντήσουμε γραφικοί κάθε εβδομάδα αναφέροντας τα ίδια γεγονότα .
Ο κόσμος μας θα μιλήσει με την φωνή του και την αγάπη του .
Πλέον όπως αναφέραμε τον λόγο από αύριο θα έχει η δικαιοσύνη με το όπιο κόστος .
Δεν έχει κανένας δικαίωμα να παίζει σε βάρος της προσπάθειας των παραγόντων,αθλητών και κόσμου μας .
Είμαστε ένα σωματείο που επενδύσαμε στον αθλητισμό των Κυκλάδων , αγαπάμε το ποδόσφαιρο , αγαπάμε τον αθλητισμό έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας τόσα χρόνια σαν ομάδα διορθώνοντας τα λάθη μας και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία διοίκηση , σε καμία επιτροπή, να μας υπονομεύουν και να μας αδικούν .
Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Άνω Μέρας και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα .
Υ.Γ. οι διοικήσεις και τα πρόσωπα φεύγουν τα σωματεία μας , η ιδέα και ο φίλαθλος κόσμος ποτέ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares